Boch Napisano 22 Kwietnia Autor Share Napisano 22 Kwietnia Godzinę temu, KP.Taurus napisał: . Jako komentarz widzę kropkę, a mailu widziałem, że pisałeś coś o Quinta. Nie wiem, czy mnie się coś sknociło, czy tak ma być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP.Taurus Napisano 22 Kwietnia Share Napisano 22 Kwietnia Godzinę temu, Boch napisał: Jako komentarz widzę kropkę, a mailu widziałem, że pisałeś coś o Quinta. Nie wiem, czy mnie się coś sknociło, czy tak ma być? Napisałem w zasadzie to samo co koledzy powyżej i doczytałem jak już napisałem komentarz, nie ma więc sensu się powtarzać. Przez pewien czas w 2022 Quinta dystrybuowała też swoje produkty przez Serbię, w końcu przenieśli się do Kazachstanu jak napisał Martinello. Ja rozumiem że może niektórym przeszkadzać że są to Rosjanie i nie oceniam czy bojkot jest właściwą metodą, ale też przecież nie wszyscy Rosjanie popierają to co się dzieje, a to że Quinta przeniosła się do Kazachstanu oznacza że płacone przez nich podatki przestały zasilać machinę Putina jeśli to komuś przeszkadza. Ale tu nie o tym piszemy i nie chcę zaśmiecać ci jednej z lepszych relacji na forum. Przy okazji mam nadzieję, że napiszesz coś o technikach zastosowanych przy wykonaniu Halberstadta oczywiście okraszoną zdjęciami ze zbliżeniami. Widziałem go tylko na InScale Podcast i chętnie obejrzałbym go dokładniej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boch Napisano 22 Kwietnia Autor Share Napisano 22 Kwietnia Dzięki za wyjaśnienie i miłe słowo. Odnośnie samego Halberstadta to powstał z myślą o większej publikacji, więc dopóki ta nie zostanie wydana (mam nadzieję, że to będzie ten rok), raczej nie będę publikował zbyt wiele poza pojedynczymi zdjęciami. Powstało też kilka rolek z warsztatu, po te materiały zapraszam na moje sociale (linki w w podpisie). Budowane aktualnie Oeffagi, będą jednak wykorzystywać niemal wszystkie doświadczenia zebrane w tamtym i poprzednich modelach. Będziemy mieć tutaj pracę z drewnem, płótnem i kalkami wielkopowierzchniowymi. Mam nadzieję, @KP.Taurus że znajdziesz coś dla siebie Pozdrawiam Łukasz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi