Trucknology Napisano 8 Grudnia 2008 Share Napisano 8 Grudnia 2008 Taki ładunek można by bez problemu przewieźć na zwykłej naczepie skrzyni bądź platformie, jest po prostu za mały ! Powinno to wyglądać mniej więcej tak: http://www.hiltonroad.com/images/WideLoad5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 8 Grudnia 2008 Share Napisano 8 Grudnia 2008 Zestaw robi wrażenie wielkością, ale zgodzę się w 100% z Wojtkiem ten ładunek jest za mały i można by normalnie przewieźć i nie pasuje mi z tyłu kalkomania Schmitz. Po za tym ładnie i ciekawie zestaw się prezentuje. Pozdr. Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janex Napisano 9 Grudnia 2008 Share Napisano 9 Grudnia 2008 Sam zestaw robi duże wrażenie ale tak jak koledzy mówią ładunek jest za MAŁY. Zmień to, a wtedy zestaw będzie wyglądał znakomicie. No i dlaczego z kominów leci niebieski dym?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 9 Grudnia 2008 Share Napisano 9 Grudnia 2008 Jeździ na opałowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 9 Grudnia 2008 Share Napisano 9 Grudnia 2008 miqs prędzej mi to wygląda na nitro xD . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janex Napisano 9 Grudnia 2008 Share Napisano 9 Grudnia 2008 miqs prędzej mi to wygląda na nitro xD . Pozdrawiam O tym nie pomyślałem. Przecież to na bank nitro :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 Wojtku naprawde piękny okaz i bardzo zadki nic tylko zazdrościc vi tej modelarskiej ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicio1d Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 Przed Sylwestrem miałem okazje być u Wojtka i zobaczyć Jego modele, widziałem także tytułowego. Lepiej to zobaczyć z bliska niż na mało konkretnych fotkach, bo naprawdę rozbraja. Kapitalne dzieło. Pzdr. Wit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 11 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2009 Dzięki Panowie za miłe komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi