DamianosPL Napisano Piątek o 14:40 Share Napisano Piątek o 14:40 Z racji ze planuje lecieć do Japonii w niedługim czasie i interesuję sie bardzo Japonią i Anime. Postanowiłem zrobić coś japońskiego poza pancerką. Padło na moją ulubioną firmę czyli Airfix bo od tego wszystkiego zacząłem modelarstwo a dokładnie około 7 lat temu sporo czasu zleciało. Przez ten okres czasu trochę umiejętności nabrałem z wyjątkiem robienia preshedingu i innych tego typu rzeczy (wole bardziej minimalnie zakurzone modele niz ubrudzone). Kadłub samolotu pomaluje kolorem ATOM COLOR IJN Ash Grey nigdy nie uzywałem farb od Ammo bo podobno są szajs i ciężkie w malowaniu. Ale czas wypróbować ich nową serie ATOM. Nie mam dedykowanego Rozcieńczalnika ale będe coś kombinował. Mam rozcienczalniki od Italeri , Ak 3g , Mr Hobby Aqeous więc będe testował czym dobrze się rozcieńcza. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano wczoraj o 13:05 Autor Share Napisano wczoraj o 13:05 Aktualny progress. Zostało zapodkładować pare elementów i wnętrze. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 4 godziny temu Autor Share Napisano 4 godziny temu Elementy zapodładowane. Podkład oceniam na 0/10 syf dla mnie nie da sie malowac tym wogole spływa z modelu nawet z dedykowanym rozcienczalnikiem lepsza celuloza. Airfix mówi ze wnetrze 226 nie posiadam tego koloru wiec dałem 155 1 warstwe. Drugą warstwę dam w między czasie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi