Mechanik Napisano 17 Listopada 2008 Share Napisano 17 Listopada 2008 czyli zrobić tak że złozyć wszystko i na koniec włożyć szybe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 17 Listopada 2008 Share Napisano 17 Listopada 2008 Mechanik ja tak zrobię tyle że jak chcesz zrobić całe boczne szyby to się nie da. polecam też wywiercenie otworów na światła daje to o wiele lepszy efekt oraz zrobić żarówki i kierunkowskazy, nie wiesz jak pisz na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 21 Listopada 2008 Autor Share Napisano 21 Listopada 2008 (edytowane) Siemka W tym tygodniu były luzy w szkole i udało mi się trochę popracować nad modelem A więc tak z malowania wnętrzem jestem bardzo zadowolony natomiast z kabiny nie za bardzo. Jest jeszcze sporo poprawek i muszę jeszcze pomalować dół na czerwono. Wszystko na zdjęciach Ps. Nie przejmujcie się łączeniem globa w to miejsce dojdzie czarna blenda Edytowane 21 Listopada 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 21 Listopada 2008 Share Napisano 21 Listopada 2008 Jakis taki różowy ci wyszedł dałeś podkład>? Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 21 Listopada 2008 Autor Share Napisano 21 Listopada 2008 Nie dawałem niestety nie mogłem znaleźć takiego podkładu jakimi maluje sprejami ale na żywo wygląda normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 21 Listopada 2008 Share Napisano 21 Listopada 2008 Jak dasz bezbarwny to przejdzie i tak ta czerwień i będziesz miał róż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 21 Listopada 2008 Autor Share Napisano 21 Listopada 2008 Więc nie daje bezbarwnego i następny model pomaluje motipami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 21 Listopada 2008 Share Napisano 21 Listopada 2008 ale daj jeszcze chociaż ze 2 warstwy białego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 21 Listopada 2008 Share Napisano 21 Listopada 2008 Nie musisz malowac Motipami. Przejedź się do sklepu lakierniczego kup jakiś lepszy sprey. Ja np. nie maluje Motipami. A miqs dobrze mówi daj jeszcze z 2 warstwy białego i wtedy bezbarwnym pomaluj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 22 Listopada 2008 Autor Share Napisano 22 Listopada 2008 Mam pytanie. Po jakim kątem przykleić siodło prosto czy lekko przechylone?? Z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 22 Listopada 2008 Share Napisano 22 Listopada 2008 Jeśli będziesz do niego kleił naczepę, to poziomo, a jeśli ma być sam ciągnik to odchylone w tył. A najlepiej zrobić ruchome tudzież nie przyklejać zbyt mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 22 Listopada 2008 Autor Share Napisano 22 Listopada 2008 Ok, wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 29 Listopada 2008 Autor Share Napisano 29 Listopada 2008 Siemka Żeby nie było, że nic nierobie pokazuje fotki pomalowanej ramy. Wszystkie pyłki i są po tym jak szlifowałem w pokoju szpachle i gdzieniegdzie występują kropelki deszczu A i dodałem rejestracje grodziska mazowieckiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 29 Listopada 2008 Share Napisano 29 Listopada 2008 Wszystko wygląda ok, rama ładnie pomalowana, rejestracje dałbym z drugiej strony i nie tak zawieszoną "w powietrzu". Pozdr. Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 29 Listopada 2008 Autor Share Napisano 29 Listopada 2008 Rejestracja wydaje się jak by była w powietrzu bo nie przykleiłem chlapaczy, a i prawdopodobnie już nie będę zmieniał stron bo tak mi się jakoś bardziej spodobało Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 29 Listopada 2008 Share Napisano 29 Listopada 2008 Rejestracja nie powinna być na chlapaku, pomyśl zgubisz chlapak to i rejestracje. Mówię o realnych przypadkach heh. Pozdr. Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 29 Listopada 2008 Autor Share Napisano 29 Listopada 2008 eKrystian chyba się nie rozumiemy Rejestracja jest przyklejona do dobrego elementu jednak ja go przyklejłem po drugiej stronie i generalnie to powinien on tak wisieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 29 Listopada 2008 Share Napisano 29 Listopada 2008 Rozumiemy się raben mi chodziło o to, że odwrotnie, ale powiedziałeś że Ci się tak podoba to ok, a potem napisałeś, że wydaje się tylko, że wisi w powietrzu bo nie przykleiłeś chlapaka, ale dla mnie to ona powinna być wyżej. Pozdr.Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 29 Listopada 2008 Autor Share Napisano 29 Listopada 2008 Ok faktycznie się rozumiemy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 29 Listopada 2008 Share Napisano 29 Listopada 2008 No to git , że się rozumiemy, a jak tam kabina Ci idzie ? Pozdr. Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 29 Listopada 2008 Autor Share Napisano 29 Listopada 2008 No Krystianie (że sobie tak pozwolę) widzę, że jesteś moim największym fanem A co do kabiny to na razie sobie leży bo zajmowałem się ramą jednak w najbliższym czasie planuje ją dokończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 3 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2008 Siemka Od ostatniej aktualizacji trochę się posunąłem z robota. Skończyłem ramę i mam nadzieje że nie wygląda najgorzej. Koła są już pomalowane jednak jeszcze ich nie przyklejałem. Pozdrawiam!! Ps. Sorki za jakość fotek Ps2. Na fotkach nie ma jeszcze koła zapasowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 3 Grudnia 2008 Share Napisano 3 Grudnia 2008 Pomaluj obejmy na baku,wnętrze wydechu na czarno i będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 3 Grudnia 2008 Share Napisano 3 Grudnia 2008 Zgodzę się do obejm na baku, ale wydech, nie koniecznie, może to nówka fabryczna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 3 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2008 Chłopaki dzięki za porady, ale z obejmami nie będę cudował (boje się zepsuć model, choć wiem że by dużo zyskał). a wydechu nie maluje bo ma być to taka prawie nówka która dopiero co wjechała do firmy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi