michal.s Napisano 25 Sierpnia 2006 Share Napisano 25 Sierpnia 2006 Witam Galeria nie obrodziła w osobowe cywilki wiec zasilę ją moim modelem, model skończyłem około 8 miesięcy temu, był już oceniany na innych forach modelarskich, na tym jeszcze nie choć pewnie większość go już widziała Model ogólnie zawiera dużo błędów, wykonanie wyprasek nie było idealne, sporo części nie pasuje do siebie za bardzo co widać zdjęciach. Z samokrytyki: - kasta nie została dobrze przygotowana do malowania (brak podkładu i wyrównania) - światła mnie nie zadowalają (jakoś dziwnie się wkleiły) - malowanie szyb, źle zamaskowane - i wiele innych o których teraz nie pamiętam Dodam że był to mój pierwszy model jaki zrobiłem. Kilka fotek Zapraszam do oceny model i krytyki przedewszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinw49 Napisano 25 Sierpnia 2006 Share Napisano 25 Sierpnia 2006 tak szczerze to on ci wyszedł nawt dobrze , i nawet zrobiłeś go lepiej od mojegomacka, który też był pierwszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 25 Sierpnia 2006 Share Napisano 25 Sierpnia 2006 Dodam że był to mój pierwszy model jaki zrobiłem. No to wyobrażam sobie jak wygądają nastepne modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal.s Napisano 25 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2006 Następny model to BMW Z3 Lakier wygląda tak Reszta po skończeniu będzie w galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz75 Napisano 25 Sierpnia 2006 Share Napisano 25 Sierpnia 2006 jestem pełen podziwu dla garbuska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 25 Sierpnia 2006 Share Napisano 25 Sierpnia 2006 Ładny lakierek ale co tam, lepiej zapodaj fotki Opla Blitza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal.s Napisano 25 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2006 lepiej zapodaj fotki Opla Blitza Oki, wiec taka mała zapowiedz Poradnika Modelarskiego PAYO - modelarstwo cywilne. Więcej o Blitzie będzie można zobaczyć i przeczytać właśnie w nim - premiera gdzieś za miesiąc Fotka jeszcze z produkcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 25 Sierpnia 2006 Share Napisano 25 Sierpnia 2006 Kurcze.... bardzo fajne jestem pod wrażeniam pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 25 Sierpnia 2006 Share Napisano 25 Sierpnia 2006 Na teraz[ patrz h] śmiało mogę powiedzieć, że model udał Ci sie, ładny lakier jak na mój gust mimo kilku niezbyt wrednych błedów, trochę podwozie dziwnie wygląda a tak pozatym cacy modelik ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 25 Sierpnia 2006 Share Napisano 25 Sierpnia 2006 eee tam Fliper... kto Ci na podwozie bedzie patrzył, ja bym raczej rejestracje zmianił pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal.s Napisano 25 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2006 Rejestracje zostają takie jakie są, tak samo w BMW nie będzie rejestracji drogowej jak i w innych modelach samochodów cywilnych jakie zrobię. Dlaczego nie ma drogowej rejestracji ? dlatego że modele robie jako nowe sztuki do kupienia w salonie dilera danej marki Blitz doczeka się rejestracji nawet z PL ponieważ będzie częścią dioramy z życia wziętej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 26 Sierpnia 2006 Share Napisano 26 Sierpnia 2006 Ja to sobie chyba blitza zrobie!!!a ten VW New Beetle to super wygląda 1Bardzo ładne wnętrze i tp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 26 Sierpnia 2006 Share Napisano 26 Sierpnia 2006 Hmm a może zrobisz doioramę salonu samochodowego ?! Bardzo ładnie by wyglądała taka dioramka z kilkoma Twoimi mpdelami, zrób jeszcze i kilka i wystaw u dilera ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal.s Napisano 26 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2006 Dioramka będzie, jednak nie prędko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 26 Sierpnia 2006 Share Napisano 26 Sierpnia 2006 To by już drugi cywilny blitz był na tym forum pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal.s Napisano 26 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2006 Masz racje Z tym że mój, jest w skali 1:24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 28 Sierpnia 2006 Share Napisano 28 Sierpnia 2006 No muszę przyznać kolego, że bardzo ładnie wykonujesz swoje modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Sierpnia 2006 Share Napisano 29 Sierpnia 2006 Model fajny , sam muszę spróbować kiedyś zrobić coś cywilnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 29 Sierpnia 2006 Share Napisano 29 Sierpnia 2006 Gdyby mój pierwszy model był równie udany, to bym chyba się wystrzelił w kosmos ze szczęścia Ładne modele.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal.s Napisano 8 Września 2006 Autor Share Napisano 8 Września 2006 moja fotka garbiego na pierwszej stronie Modelwork.pl W każdym razie dziękuje Adminowi za wyróżnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 8 Września 2006 Share Napisano 8 Września 2006 moja fotka garbiego na pierwszej stronie Modelwork.pl No... Juz jakis tydzien czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi