Irek-M1 Napisano 15 Listopada 2008 Share Napisano 15 Listopada 2008 (edytowane) W przerwie nad moim głównym projektem złożyłem model Nissana Calsonic firmy Tamiya w skali 1:24. Model trochę napsuł mi nerwów z tej racji iż nie chciał mi wysychać lakier ale mimo problemów udało mi się go skończyć i pokazać go WAM. Miłego oglądania. Edytowane 15 Listopada 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tommi_bydg Napisano 15 Listopada 2008 Share Napisano 15 Listopada 2008 Irek-M1 model bardzo ładny ale chyba na podstawce powinna być nazwa 350Z, a nie Skyline GTR Chyba, że się mylę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drak Napisano 15 Listopada 2008 Share Napisano 15 Listopada 2008 nie mylisz sie. to 2 zupelnie odmienne modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikey Napisano 15 Listopada 2008 Share Napisano 15 Listopada 2008 Ładny modelik, nie widać żebyś miał kłopoty z lakierem. A co do nazewnictwa to kolega Irek ma z tym duże problemy ale myślę, że dojdziemy pokojowo do porozumienia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 16 Listopada 2008 Share Napisano 16 Listopada 2008 Fakt, nazewnictwo na płytce trochę pokręcone Niemniej jednak model prezentuje się bardzo ładnie. Mam pytanie odnośnie tej płytki z nazwą - gdzie takową można zamówić i ile to mniej więcej kosztuje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 16 Listopada 2008 Share Napisano 16 Listopada 2008 Model bardzo ładnie się prezentuje, czysto złożony.Również mam to samo pytanie co paffko sam robiłeś coś takiego ? Czy gdzie taką płytkę można zamówić ? Pozdr.Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maslo Napisano 16 Listopada 2008 Share Napisano 16 Listopada 2008 Świetny model i tez chciałbym się dowiedziec czy taka pltke mozna gdzieś kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 16 Listopada 2008 Share Napisano 16 Listopada 2008 No piękny model Tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 16 Listopada 2008 Share Napisano 16 Listopada 2008 Fajny ale... czy śruby mocujące koła po prawej stronie nie powinny być niebieskie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irek-M1 Napisano 16 Listopada 2008 Autor Share Napisano 16 Listopada 2008 Co do nazwy na płytce to faktycznie sprawdziłem i zrobiłem wielkiego byka ale sam nie wiem jak to się stało. Co do tematu płytki to zamawiam ją tam gdzie robią pieczątki wraz z podkładem. Koszt płytki to około 20 zł plus podkład Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 16 Listopada 2008 Share Napisano 16 Listopada 2008 Ciekawy Nissan, ale podstawka, jest interesująca, dlatego ze jest lustro, a w trucku bardzo fajnie było by widać, podwozie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irek-M1 Napisano 19 Listopada 2012 Autor Share Napisano 19 Listopada 2012 To już kolejne wyóżnienie tym razem brąz z Telford 10-11.11.2012r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 24 Listopada 2012 Share Napisano 24 Listopada 2012 Niby OK ale... Trochę brakuje mi kompletnego silnika, wewnętrznego poszycia blach, dopracowanego wnętrza, osprzętu, otwartych drzwi, maski, wlewu paliwa, floku na desce rozdzielczej, wciskanych guzików na konsoli, itd. Model miał potencjał a sobie zupełnie odpuściłeś Założę się, że śruby mocujące koła nie mają gwintu. To niedopuszczalne! Pewnie kierownica też się nie obraca. A zupełnie poważnie to fajne autko Jak tam 23-ci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi