Irek-M1 Napisano 28 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2014 Postaram się je zrobic w sobotę- dokładnie co miało by być na zbliżeniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diobeu Napisano 28 Stycznia 2014 Share Napisano 28 Stycznia 2014 Wszystko ;) Detale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian1234 Napisano 28 Stycznia 2014 Share Napisano 28 Stycznia 2014 Mam pytanie skąd masz nagłośnienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 28 Stycznia 2014 Share Napisano 28 Stycznia 2014 Mam pytanie skąd masz nagłośnienie? Media Markt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irek-M1 Napisano 29 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2014 Nagłośnienie kupiłem kiedyś na allegro z myślą o innym projekcie i tak sobie przeleżały około 5 lat zanimznalazłem pomysł na ich użycie. Odnośnie detali to widać na fotkach dotychczasowych ale postaram się w weekend zrobić zbliżenia silnika itp. jedynie mam problem z jego podłączeniem bo zaginęły mi zdjęcia, może ktoś pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irek-M1 Napisano 16 Lutego 2014 Autor Share Napisano 16 Lutego 2014 Z braku czasu dopiero teraz umieszczam kolejne zdjęcia. Nistety sypialnia wylądowała w tzw "krecie". Pozostałe elementy pomalowane są już na właściwy kolor. Po pomalowaniu sypialni od góry każdy element będzie pomalowany jeszcze na czarno a w widoku z boku tak mniej więcej do połowy. Spojler dachowy ma być w kolorze chromu a na nim jeszcze chcę namalować scenke rodzajową z czaszką w roli głównej. kolejne detale to elementy służące do podłaczenia przewodów. Tak jak widać na zdjęciu mają one być osobnymi elementami, przyczym ich ustawienie ma byc po obrysie trójkąta, gdzie środkowy uchwyt jest najwyższy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 17 Lutego 2014 Share Napisano 17 Lutego 2014 Piekna robota Irek, bardzo schludnie to wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 17 Lutego 2014 Share Napisano 17 Lutego 2014 Świetny jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 21 Lutego 2014 Share Napisano 21 Lutego 2014 Lakier naprawdę świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi