Jump to content

KING TIGER PORSHE DRAGON premium edition

MINSTRAL
 Share

Recommended Posts

Witam,nawet niczego sobie.Jak dla mnie za bardzo odcinają sie rdzawe odcinki gąsienic na wieży-przy pierwszym spojżeniu na model własnie one wpadają od razu w oko,a nie całokształt pracy.Pozdrawiam,Artur.

Masz rację.

Witam,nawet niczego sobie.Jak dla mnie za bardzo odcinają sie rdzawe odcinki gąsienic na wieży-przy pierwszym spojżeniu na model własnie one wpadają od razu w oko,a nie całokształt pracy.Pozdrawiam,Artur.

Masz rację.

Ja dodam rowniez ze gałązka ktora jest na modelu nie jest zbyt realistyczna moze gdyby bylo wiecej i w kilku miejscach zapewne model nabralby ciekawszego wygladu

Pozdro

Łukasz S.

Gąski na wieży są malowane minią (to nie jest rdza).

Przynajmniej tak ja to widzę.

Kolor głównej liny jest nieteges (wygląda jakby była z aluminium).

Model fajny podoba mi się. Napisz o nim coś więcej i daj troszkę więcej fotek

Witam

Ja generalnie co do zastrzezeń sie z poprzednikami zgodze- liny, ogniwa, liście. I modelik na pewno lepiej by sie prezentował na jakies podstawce z terenem

Ogólnie mi sie podoba, nawet bardzo Swoją drogą, to jakiś wysyp moich ulubionych pojazdów

pozdr

ps: niedługo warsztacik mojego KT

pozdr

edit. i nieoszlifowany palec figurki co sie z wieży wychyla tez razi :/

pozdr

Gąski na wieży są malowane minią (to nie jest rdza).

A jakim cudem zostały by malowane minią? Zresztą to i tak inny oddcień.

Minstral - szkoda, że nie wykożystałeś blach, które były w zestawie. Kolory wydają mi się dziwne, ale do już kwestia gustu. Pewnie będę w Krakowie, więc po zobaczeniu go "life" może zmienie zdanie :]

Pozdrawiam

Mateusz

• 4 weeks later...

mi nie pasuja figurki sa jakby to powiedziec za malo realistic

mogles poprawic szczegoly tak jak podciac ubytki plastiku przy palcach i dodac troche przybrudzen na twarzy czy cos, a co do czolgu to jeszcze troche galazek i bedzie git. pozdrawiam.

Ja tam nie wiem, ale liny i km powinny byś przy cieniowane ciemnym brudkiem, KT mi się podoba jako czołg, ale nie ten przykro, nie chodzi mi o wykonanie, ale dobór barw, kamuflarzy Sorry

P.S. CZy listki dębu są z żywicznymi gotowcami, czy sam wyciąłeś?