MINSTRAL Napisano 26 Sierpnia 2006 Share Napisano 26 Sierpnia 2006 Model w malowaniu Arnhem 1944 figurki żywica i tamiyka. (bedzie w krakowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 26 Sierpnia 2006 Share Napisano 26 Sierpnia 2006 Witam,nawet niczego sobie.Jak dla mnie za bardzo odcinają sie rdzawe odcinki gąsienic na wieży-przy pierwszym spojżeniu na model własnie one wpadają od razu w oko,a nie całokształt pracy.Pozdrawiam,Artur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 26 Sierpnia 2006 Share Napisano 26 Sierpnia 2006 Witam,nawet niczego sobie.Jak dla mnie za bardzo odcinają sie rdzawe odcinki gąsienic na wieży-przy pierwszym spojżeniu na model własnie one wpadają od razu w oko,a nie całokształt pracy.Pozdrawiam,Artur. Masz rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz S. Napisano 26 Sierpnia 2006 Share Napisano 26 Sierpnia 2006 Witam,nawet niczego sobie.Jak dla mnie za bardzo odcinają sie rdzawe odcinki gąsienic na wieży-przy pierwszym spojżeniu na model własnie one wpadają od razu w oko,a nie całokształt pracy.Pozdrawiam,Artur. Masz rację. Ja dodam rowniez ze gałązka ktora jest na modelu nie jest zbyt realistyczna moze gdyby bylo wiecej i w kilku miejscach zapewne model nabralby ciekawszego wygladu Pozdro Łukasz S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J35 Napisano 26 Sierpnia 2006 Share Napisano 26 Sierpnia 2006 Gąski na wieży są malowane minią (to nie jest rdza). Przynajmniej tak ja to widzę. Kolor głównej liny jest nieteges (wygląda jakby była z aluminium). Model fajny podoba mi się. Napisz o nim coś więcej i daj troszkę więcej fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 26 Sierpnia 2006 Share Napisano 26 Sierpnia 2006 Witam Ja generalnie co do zastrzezeń sie z poprzednikami zgodze- liny, ogniwa, liście. I modelik na pewno lepiej by sie prezentował na jakies podstawce z terenem Ogólnie mi sie podoba, nawet bardzo Swoją drogą, to jakiś wysyp moich ulubionych pojazdów pozdr ps: niedługo warsztacik mojego KT pozdr edit. i nieoszlifowany palec figurki co sie z wieży wychyla tez razi :/ pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonak Napisano 26 Sierpnia 2006 Share Napisano 26 Sierpnia 2006 Gąski na wieży są malowane minią (to nie jest rdza). A jakim cudem zostały by malowane minią? Zresztą to i tak inny oddcień. Minstral - szkoda, że nie wykożystałeś blach, które były w zestawie. Kolory wydają mi się dziwne, ale do już kwestia gustu. Pewnie będę w Krakowie, więc po zobaczeniu go "life" może zmienie zdanie :] Pozdrawiam Mateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J35 Napisano 26 Sierpnia 2006 Share Napisano 26 Sierpnia 2006 No nie mów ,że to jest rdza... Ale niech Mistral rozstrzygnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonak Napisano 27 Sierpnia 2006 Share Napisano 27 Sierpnia 2006 Właśnie tego się obawiam... Też liczę, że autor wyjasni sprawę...i da więcej zdjęć z przodu, tyłu i drugiej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna Napisano 19 Września 2006 Share Napisano 19 Września 2006 mi nie pasuja figurki sa jakby to powiedziec za malo realistic mogles poprawic szczegoly tak jak podciac ubytki plastiku przy palcach i dodac troche przybrudzen na twarzy czy cos, a co do czolgu to jeszcze troche galazek i bedzie git. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolvi Napisano 19 Września 2006 Share Napisano 19 Września 2006 Ja tam nie wiem, ale liny i km powinny byś przy cieniowane ciemnym brudkiem, KT mi się podoba jako czołg, ale nie ten przykro, nie chodzi mi o wykonanie, ale dobór barw, kamuflarzy Sorry P.S. CZy listki dębu są z żywicznymi gotowcami, czy sam wyciąłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 19 Września 2006 Share Napisano 19 Września 2006 Musze przyznać, że widziałem ten model na ŻYWCA i przyglądałem mu się z bliska. Moim skromnym zdaniem prezentuje sie on lepiej w naturze niż na foto.(Ale te gąski na wieży bym zmienił) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi