Paweł216 Napisano 4 Grudnia 2008 Share Napisano 4 Grudnia 2008 Hehe barwy standardowe Coraz bardziej mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 4 Grudnia 2008 Share Napisano 4 Grudnia 2008 Taki malutki a drzemie w nim moc ... Tak trzymać Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 12 Września 2013 Autor Share Napisano 12 Września 2013 Od 2008 roku nie ruszałem tego modelu, ach jak ten czas szybko leci Tymczasem pokażę co udało mi się ostatnio ruszyć: silnik osadzony na ramie, muszę powiedzieć, że spasował idealnie. Troszkę się napociłem z zeskrobywaniem farby w miejscach klejenia (ten spray dość mocno się utwardził), ale mimo wszystko wolę kleić w ten właśnie sposób. Oprócz ramy wszystkie pozostałe części maluję już pędzelkiem, więc robota szybko idzie Kabina też już praktycznie gotowa. Zrobiłem w środku wg własnego pomysłu CB radio ...no i małe przymiarki na koniec: Tył kabiny troszkę jednak obniżyłem (było trochę skrobania), natomiast producent nie przewidział mechanizmu otwierania maski, jest ona po prostu nakładana i zdejmowana. cdn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 13 Września 2013 Share Napisano 13 Września 2013 Śliczności. palce lizać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 14 Września 2013 Share Napisano 14 Września 2013 Nawet nie wiesz jak lubię twoje aktualizacje. Elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 18 Listopada 2015 Autor Share Napisano 18 Listopada 2015 Wrzucam aktual po ponad dwóch latach, nieźle Modelik prawie, że na wykończeniu, akurat w sam raz na wystawę w Katowicach w najbliższy weekend. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 18 Listopada 2015 Share Napisano 18 Listopada 2015 Fajny, ale tym razem chyba jednak kabinę malowałeś aero? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 19 Listopada 2015 Share Napisano 19 Listopada 2015 Ładnie a może pokusisz się o małe budzenie? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 20 Listopada 2015 Share Napisano 20 Listopada 2015 O, jeszcze jeden dinozaur coś wrzucił na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi