robertmodelarz Napisano 10 Maja Share Napisano 10 Maja Model polskiej modyfikacji Leoparda 2A4 wykonany z zestawu Hoobby Boss 82401 German Leopard 2 A4 tank z dodatkiem konwersji wykonanej w technice druku 3d firmy ToroModel oraz paru innych wymienionych w warsztacie dodatków. Czołg o nazwie własnej HELA .....zgubiłem gdzieś podkowę. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcadio Napisano 10 Maja Share Napisano 10 Maja Piękne wykonanie:) jak uzyskuje się takie jakby przykurzenie modelu? Ja pryskalem swojego rozcieńczoną farbą w kolorze piaskowym i nie wyszło mi tak ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 10 Maja Autor Share Napisano 10 Maja 9 minut temu, Arcadio napisał: Piękne wykonanie:) jak uzyskuje się takie jakby przykurzenie modelu? Ja pryskalem swojego rozcieńczoną farbą w kolorze piaskowym i nie wyszło mi tak ładnie. Do koloru bazowego dodaję odrobinę Tamiya Farba Akrylowa Xf-55 Deck Tan to powoduje imitację efektu wypłowienia. Staram się uczyć i naśladować tego modelarza...... https://www.youtube.com/@NightShiftScaleModels 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcadio Napisano 10 Maja Share Napisano 10 Maja 2 minuty temu, robertmodelarz napisał: Do koloru bazowego dodaję odrobinę Tamiya Farba Akrylowa Xf-55 Deck Tan to powoduje imitację efektu wypłowienia. Staram się uczyć i naśladować tego modelarza...... https://www.youtube.com/@NightShiftScaleModels Dziękuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 10 Maja Share Napisano 10 Maja (edytowane) Fajny Leo, szkoda iż nie porównywałeś fotek oryginału z modelem , zdjęcia Heli jak i innych Leosiów 2Pl nie potwierdzają faktu aby piła była w ogóle montowana. Chyba jest w bocznych pojemnikach , reszta narzędzi jest malowana w kolorach nadwozia , powiększ fotki to zobaczysz. Edytowane 10 Maja przez bulik58 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 18 godzin temu Share Napisano 18 godzin temu Model fajny, ale układ plam na tym czołgu mamy paskudny Lezy w poczekalni ale wersja Meng+ konwersja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi