robertmodelarz Napisano 10 Maja Share Napisano 10 Maja Model polskiej modyfikacji Leoparda 2A4 wykonany z zestawu Hoobby Boss 82401 German Leopard 2 A4 tank z dodatkiem konwersji wykonanej w technice druku 3d firmy ToroModel oraz paru innych wymienionych w warsztacie dodatków. Czołg o nazwie własnej HELA .....zgubiłem gdzieś podkowę. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcadio Napisano 10 Maja Share Napisano 10 Maja Piękne wykonanie:) jak uzyskuje się takie jakby przykurzenie modelu? Ja pryskalem swojego rozcieńczoną farbą w kolorze piaskowym i nie wyszło mi tak ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 10 Maja Autor Share Napisano 10 Maja 9 minut temu, Arcadio napisał: Piękne wykonanie:) jak uzyskuje się takie jakby przykurzenie modelu? Ja pryskalem swojego rozcieńczoną farbą w kolorze piaskowym i nie wyszło mi tak ładnie. Do koloru bazowego dodaję odrobinę Tamiya Farba Akrylowa Xf-55 Deck Tan to powoduje imitację efektu wypłowienia. Staram się uczyć i naśladować tego modelarza...... https://www.youtube.com/@NightShiftScaleModels 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcadio Napisano 10 Maja Share Napisano 10 Maja 2 minuty temu, robertmodelarz napisał: Do koloru bazowego dodaję odrobinę Tamiya Farba Akrylowa Xf-55 Deck Tan to powoduje imitację efektu wypłowienia. Staram się uczyć i naśladować tego modelarza...... https://www.youtube.com/@NightShiftScaleModels Dziękuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 10 Maja Share Napisano 10 Maja (edytowane) Fajny Leo, szkoda iż nie porównywałeś fotek oryginału z modelem , zdjęcia Heli jak i innych Leosiów 2Pl nie potwierdzają faktu aby piła była w ogóle montowana. Chyba jest w bocznych pojemnikach , reszta narzędzi jest malowana w kolorach nadwozia , powiększ fotki to zobaczysz. Edytowane 10 Maja przez bulik58 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano Czwartek o 21:54 Share Napisano Czwartek o 21:54 Model fajny, ale układ plam na tym czołgu mamy paskudny Lezy w poczekalni ale wersja Meng+ konwersja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi