chazek Napisano 17 Listopada 2008 Share Napisano 17 Listopada 2008 Witam mam pytanie do kolegów modelarzy czy wiecie coś na temat tego cuda http://www.revell.com/catalog/products/85-5856.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 17 Listopada 2008 Share Napisano 17 Listopada 2008 To przepak Monogramu. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 17 Listopada 2008 Share Napisano 17 Listopada 2008 Tak na prawdę to zestaw jest w skali 1/50 a nie 1/48 , a ponadto nie jest "zakrzywiony" - nie wiem co trudniej poprawić ... PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 17 Listopada 2008 Share Napisano 17 Listopada 2008 Będzie można go kupić kiedy i za ile ktoś wie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 18 Listopada 2008 Share Napisano 18 Listopada 2008 Nasz kolega sympatyczny Okonek kiedys zamajstrowal fajnego Hinda w 48-ce, ale nie pamietam, co to byl za zestaw. Pogadaj z nim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 18 Listopada 2008 Share Napisano 18 Listopada 2008 Eeee.... nie narzekajcie, bo chyba w tej chwili to jedyny Mi-24 w 1/48. Poprawcie jeśli się mylę. Kiedyś zrobiłem model Monograma (jeszcze w czasach 'przedblaszkowych' - w 1990 roku Eduard dopiero 'raczkował'). Muszę przyznać, że lepiło się go wspaniale. A że ma błędy wymiarowe... no cóż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tees Napisano 18 Listopada 2008 Share Napisano 18 Listopada 2008 Witajcie. Panowie. Jeszcze jest takie coś w1/48 z napisem made in china a firma zwie się Mini Hobby Models Jest to podróba Mongramowskiego Hinda. Jak na plagiat to jest niezły. Ma,miał wtedy jak go kupowałem jeszcze jedną zalete. Był o połowe tańszy od monogramu a toćka w toćke to samo. Niewiem czy jeszcze go można dziś gdzieś dorwać ale gdybyście mieli taką okazje to spokojnie można się na niego pokusić. Aczkolwiek to nie znaczy że popieram podróby. A to fota pudełka Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 18 Listopada 2008 Share Napisano 18 Listopada 2008 Jest to podróba Mongramowskiego Hinda. Jak na plagiat to jest niezły. Polukaj jeszcze raz na czesci a stwierdzisz, ze ten model jest nie tylko niezly ale i lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tees Napisano 18 Listopada 2008 Share Napisano 18 Listopada 2008 Jest to podróba Mongramowskiego Hinda. Jak na plagiat to jest niezły. Polukaj jeszcze raz na czesci a stwierdzisz, ze ten model jest nie tylko niezly ale i lepszy Noto mnie chłopie zaskoczyłeś. Z monogramem nie miałem wiele do czynienia .Może dwa razy oglądałem . Muszę gdzieś w takim razie dorwać Monograma lub Revela i faktycznie porównać. Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 18 Listopada 2008 Share Napisano 18 Listopada 2008 Może revell go wznowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi