RadekZ Napisano 17 Maja Share Napisano 17 Maja Cześć, Niestety ledwo co dołączyłem do Szanownego Grona, a musiałem ze względów osobistych zrobić sobie ponad roczną przerwę od modelarstwa i innych hobby zresztą też. W każdym razie, po roku i ponownym otwarciu warsztatu postanowiłem na "pierwszy-drugi ogień" wziąć takomowskiego Tygrysa Ausf. E: Nie zamierzam niczego dodawać póki co, po prostu chcę go w miarę poprawnie skleić z pudełka z Waszą pomocą . A na koniec może pomyślę o jakiejś małej winietce. Zacząłem sklejać od kadłuba, którego jeszcze nie zamykam, bo chcę środek machnąć na czarno na wypadek gdybym chciał zostawić włazy otwarte i powkładać tam jakichś figurantów. Plus trochę drobnicy. Na razie skleja się w miarę dobrze, ale instrukcja bywa niejasna i mam wrażenie, że Takom trochę przekomplikował zestaw w paru miejscach, gdzie ~2mm element potrafi się składać z 3-4 elementów. No ale brnę do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 18 Maja Share Napisano 18 Maja Tutaj popatrz: https://modelwork.pl/topic/58571-tiger-i-late-135-takom-21982199-no-a12-dywizja-großdeutschland/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi