Andrzej_LK Napisano 27 Maja Share Napisano 27 Maja Już teraz zapowiadamy, żeby zaklepać odpowiednio wcześniej terminy. Informacje będę zamieszczał sukcesywnie. Już teraz zapraszamy do Olsztyna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 28 Maja Share Napisano 28 Maja 13 godzin temu, Andrzej_LK napisał: żeby zaklepać odpowiednio wcześniej terminy NIE, NIE, NIE !!!! Tydzień później poproszę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 9 Lipca Share Napisano 9 Lipca (edytowane) Post w treści nie modelarski, bo z klubowymi warsztatami rozminąłem się o tydzień. Po prawdzie to jegeo miejsce jest bardziej w wątku o turystyce, ale nie zaszkodzi przypomnieć o festiwalu i jakiś tam związek jest. Wybrałem się do Olsztyna i nie mogłem się oprzeć myśli, że to jest dokładnie to, co powinni dostać uczestnicy festiwalu. Słoneczny dzień, oświetlający miasto, ciepełko wyciągające ludzi na ulice - o, to jest Olsztyn jaki kojarzę. Załamanie pogody jakie towarzyszyło imprezie było kompletnie nie fair wobec uczestników. Niedziela w mieście była przeurocza. Kino, włóczenie się po starówce, jakieś mazanie ołówkiem po kartce przy piwku (OK, praktycznie wszędzie leją tu jakiegoś dziwnego browara, ale też wiem że są na to amatorzy ;), zupełnie OK pizza. Machnąłem dosłownie dwie fotki z biodra, zakładając, że cokolwiek nie wyjdzie to i tak będzie przepaść w stosunku do tego co mieliśmy w czasie konkursu. Na pierwszej niby tematem był rodzaj stroju pań obrazujący wartość dnia, ale jakoś panie uciekły wgłąb kadru :). No, ale ja do tego Olsztyna w zasadzie po to: Edytowane 9 Lipca przez greatgonzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi