Jarekk Napisano 21 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2012 ale poza koleinami wyglada na dośc suchą, a co za tym idzie jednak zbitą. jak byś przyciemnił lekko i zrobił bardziej 'spulchnioną' fakturę wyglądało by bardziej naturalnie Ciężko dobrać pigment który by zmienił barwę ziemi na spulchnioną. Surowiec jest na winiecie naturalny i wszelkie zabiegi z pigmentem powodują, że piasek wygląda na zbity. Fajowy Jarek z czego robiłeś liście na grządkach to coś gotowego? Gotowe z makiet kolejowych. jest tego spory asortyment. Malwa i rabarbar podobają mi się ale buraki już średnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 21 Sierpnia 2012 Share Napisano 21 Sierpnia 2012 Gotowe z makiet kolejowych. jest tego spory asortyment. Malwa i rabarbar podobają mi się ale buraki już średnio. Trzymają skalę 1:35? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 21 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2012 Jak widać. Rabarbar nieźle, buraki też. Może malwa troszkę niewyrośnięta. Dla makiety kolejowej (H0?) są sporo za duże, ale może tam taka moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 21 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2012 Dzięki. Unigrunt stosuję do utwardzania piachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 22 Sierpnia 2012 Share Napisano 22 Sierpnia 2012 Prezentuje się rewelacyjnie, a wózek dodaje sznytu. Nie za bardzo doczytałem, czy planujesz figurynki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 22 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2012 Poprawiłem w miarę możliwości glebę. Dodałem trochę chwastów w burakach, bo były zbyt monotonne. Do zrobienia pozostały resztki sztachet i garnek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 23 Sierpnia 2012 Share Napisano 23 Sierpnia 2012 Mam nieodparte wrażenie, że lufa jest wygięta Podstawa niezwykle realistyczna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek_G Napisano 17 Lutego 2013 Share Napisano 17 Lutego 2013 Po deszczu było :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi