ams Napisano 29 Maja Share Napisano 29 Maja Witam szanownych forumowiczów. Pozwalam sobie przedstawić efekt mojej (absolutnie nierównej) walki z modelem z ICM. Za stary już jestem na takie ekscesy XD... Arma, Eduard, Tamiya... Ale nie za bardzo da się w PL kupić Nate z innej niż ICM właśnie. Koniec żalów... Model z założeniu ma przedstawiać prawdopodobny samolot używany przez dowódcę 1 Chutai 77 Sentai kapt. Toyoki Eto - gdzieś w Birmie... Zapraszam do oglądania. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 29 Maja Share Napisano 29 Maja Fajny maluch, ciekawe malowanie, podoba się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 29 Maja Share Napisano 29 Maja Fajny podoba się . Mam go w planach na przyszły rok, tylko że w 1/48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 29 Maja Share Napisano 29 Maja Podoba się, ciekawe malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ireneusz Napisano 29 Maja Share Napisano 29 Maja Ładny model,ciekawe malowanie.Możesz udostępnić źródło do tego malowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtuRze Napisano 29 Maja Share Napisano 29 Maja Nie widzę śladów tej nierównej walki, wręcz zachęciłeś do kupna. I również dołączam się do próśb o kwity na malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messerwagen Napisano 30 Maja Share Napisano 30 Maja Podoba sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ams Napisano 30 Maja Autor Share Napisano 30 Maja (edytowane) W dniu 29.05.2025 o 15:44, ireneusz napisał: Możesz udostępnić źródło do tego malowania? W dniu 29.05.2025 o 22:41, ArtuRze napisał: I również dołączam się do próśb o kwity na malowanie. Malowanie zaczerpnięte z publikacji : Nakajima Ki-27 - [Bunrindo Famous Airplanes N°29] - strona 77... do znalezienia na chomikuj... Kolory użyte z palety MRP. A co do nierównej walki XD... jak zobaczyłem te zdjęcia, to zapłakałem... model za brudny, źle pocieniowany, wash za ciemny. Już wymyty, jak od nowa pomaluje, to uaktualnie wątek. :c)))) Oooo... znalazłem... obrazek Edytowane 31 Maja przez ams Uzupełnienie informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi