panDespota Napisano 1 Czerwca Share Napisano 1 Czerwca Jeszcze jeden. Wzbogacony o działka z Mastera i blaszkę z Yahu. Sporo linii paneli starałem się poszpachlować. Malowany Vallejo. Bardzo nie brudziłem choć ciut więcej niż tego wcześniejszego. Model w malowania 1./JG 1. Zapraszam do galerii I jeszcze dla porównania z jaskółką 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 1 Czerwca Share Napisano 1 Czerwca Elelegancki ptaszek tylko ta owiewka trochę odstaje, matowa nieco. Nie próbowałeś polerki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 1 Czerwca Share Napisano 1 Czerwca Piękna praca, a pomysł na szpachlowańce zacny. Bardzo się podoba . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 2 Czerwca Autor Share Napisano 2 Czerwca 17 godzin temu, jachud3 napisał: Elelegancki ptaszek tylko ta owiewka trochę odstaje, matowa nieco. Nie próbowałeś polerki? Wstyd się przyznać ale polerki nie próbowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi