panDespota Napisano 1 Czerwca 2025 Napisano 1 Czerwca 2025 Jeszcze jeden. Wzbogacony o działka z Mastera i blaszkę z Yahu. Sporo linii paneli starałem się poszpachlować. Malowany Vallejo. Bardzo nie brudziłem choć ciut więcej niż tego wcześniejszego. Model w malowania 1./JG 1. Zapraszam do galerii I jeszcze dla porównania z jaskółką 20 Cytuj
jachud3 Napisano 1 Czerwca 2025 Napisano 1 Czerwca 2025 Elelegancki ptaszek tylko ta owiewka trochę odstaje, matowa nieco. Nie próbowałeś polerki? 1 Cytuj
barszczo Napisano 1 Czerwca 2025 Napisano 1 Czerwca 2025 Piękna praca, a pomysł na szpachlowańce zacny. Bardzo się podoba . 1 Cytuj
panDespota Napisano 2 Czerwca 2025 Autor Napisano 2 Czerwca 2025 17 godzin temu, jachud3 napisał: Elelegancki ptaszek tylko ta owiewka trochę odstaje, matowa nieco. Nie próbowałeś polerki? Wstyd się przyznać ale polerki nie próbowałem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi