Karl Napisano 7 Czerwca Share Napisano 7 Czerwca Modele śmigłowców, albo jak kto woli helikopterów, zbudowanych na przestrzeni lat 1998 - 2012. Karol Jagusiński. 1. UH-1D Huey, Dragon, 1/35 2. MH-60 Pave Hawk, Academy, 1/35 3. MBB Bo-105, Revell, 1/32 4. Westland Wessex, w opakowaniu Matchbox (?), 1/72 5. Mi-4W, KP, 1/72 6. Mi-2 URP-G, Hobby Boss, 1/72 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 7 Czerwca Share Napisano 7 Czerwca o cholera to z KP mozna zrobic takiego fajnego Mi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 8 Czerwca Share Napisano 8 Czerwca Piękności! A czy w Polsce latały uzbrojone mi-4 bo nigdzie nie mogę znaleźć fotek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 8 Czerwca Share Napisano 8 Czerwca Bardzo ładna kolekcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karl Napisano 8 Czerwca Autor Share Napisano 8 Czerwca 5 godzin temu, bart207skw napisał: Piękności! A czy w Polsce latały uzbrojone mi-4 bo nigdzie nie mogę znaleźć fotek? Najprawdopodobniej nie wersja "W". W Czechosłowacji tak. Jednak tak mi się podobały z tymi wysięgnikami, że postanowiłem sobie dorobić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi