Baas ArK Napisano 3 Stycznia Napisano 3 Stycznia 2 godziny temu, Bartosz Ciesielski napisał: Niczego nie umniejszając Twojej pracy, ale skaj to raczej tak się nie marszczył. 1 Cytuj
Adams M1A1 Napisano 4 Stycznia Napisano 4 Stycznia Ja wiem że jestem upierdliwy, ale chyba masz źle pomalowany ten biały pasek na masce, z tego co pamiętam w WOP-e, były ogólne standardy malowania pasków i na drzwiach był nad klamkami, a na masce był malowany do połowy tych żeberek chłodzących a, później cały przód do tego przetłoczenia. W milicji było chyba podobnie patrząc na Twoje malowanie drzwi też nad klamkami, nie licząc tego przodu, chociaż i takie się zdarzały. Reasumując musisz poprawić ten pasek na masce . Działaj dalej, jesteś obserwowany. 1 Cytuj
Bartosz Ciesielski Napisano 4 Stycznia Autor Napisano 4 Stycznia Pamiętaj że robię auto z foty 11 godzin temu, Adams M1A1 napisał: Ja wiem że jestem upierdliwy, ale chyba masz źle pomalowany ten biały pasek na masce, z tego co pamiętam w WOP-e, były ogólne standardy malowania pasków i na drzwiach był nad klamkami, a na masce był malowany do połowy tych żeberek chłodzących a, później cały przód do tego przetłoczenia. W milicji było chyba podobnie patrząc na Twoje malowanie drzwi też nad klamkami, nie licząc tego przodu, chociaż i takie się zdarzały. Reasumując musisz poprawić ten pasek na masce . Działaj dalej, jesteś obserwowany. Fotele tak zostaną 13 godzin temu, Baas ArK napisał: Niczego nie umniejszając Twojej pracy, ale skaj to raczej tak się nie marszczył. Cytuj
Bartosz Ciesielski Napisano 26 Stycznia Autor Napisano 26 Stycznia Dobra pomału koniec jescze dopieszczone i podstawka Cytuj
Bartosz Ciesielski Napisano 26 Stycznia Autor Napisano 26 Stycznia 2 godziny temu, Robi napisał: Po co ukryłeś te piękności pod maską i dachem? Dach się ściąga maskę tez Cytuj
Robi Napisano 26 Stycznia Napisano 26 Stycznia 32 minuty temu, Bartosz Ciesielski napisał: Dach się ściąga maskę tez O, to dobrze 1 Cytuj
Evildead Napisano 27 Stycznia Napisano 27 Stycznia (edytowane) Spoko wóz choć milicja /policja to z daleka..., oby jak najdalej; , plandeka na sucho jest ? bo tam szpara nad drzwiami , coś tam trzeba włożyć bo zmarzną nieroby Edytowane 27 Stycznia przez Evildead Cytuj
Robi Napisano 27 Stycznia Napisano 27 Stycznia Godzinę temu, Evildead napisał: Spoko wóz choć milicja /policja to z daleka..., oby jak najdalej; , plandeka na sucho jest ? bo tam szpara nad drzwiami , coś tam trzeba włożyć bo zmarzną nieroby To jest specjalny system do wietrzenia pojazdu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi