grzesioc Napisano 3 Stycznia Share Napisano 3 Stycznia Jakim kolorem malowałeś brezent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 3 Stycznia Autor Share Napisano 3 Stycznia Khaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 3 Stycznia Share Napisano 3 Stycznia 2 godziny temu, Bartosz Ciesielski napisał: Niczego nie umniejszając Twojej pracy, ale skaj to raczej tak się nie marszczył. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 4 Stycznia Share Napisano 4 Stycznia Ja wiem że jestem upierdliwy, ale chyba masz źle pomalowany ten biały pasek na masce, z tego co pamiętam w WOP-e, były ogólne standardy malowania pasków i na drzwiach był nad klamkami, a na masce był malowany do połowy tych żeberek chłodzących a, później cały przód do tego przetłoczenia. W milicji było chyba podobnie patrząc na Twoje malowanie drzwi też nad klamkami, nie licząc tego przodu, chociaż i takie się zdarzały. Reasumując musisz poprawić ten pasek na masce . Działaj dalej, jesteś obserwowany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 4 Stycznia Autor Share Napisano 4 Stycznia Pamiętaj że robię auto z foty 11 godzin temu, Adams M1A1 napisał: Ja wiem że jestem upierdliwy, ale chyba masz źle pomalowany ten biały pasek na masce, z tego co pamiętam w WOP-e, były ogólne standardy malowania pasków i na drzwiach był nad klamkami, a na masce był malowany do połowy tych żeberek chłodzących a, później cały przód do tego przetłoczenia. W milicji było chyba podobnie patrząc na Twoje malowanie drzwi też nad klamkami, nie licząc tego przodu, chociaż i takie się zdarzały. Reasumując musisz poprawić ten pasek na masce . Działaj dalej, jesteś obserwowany. Fotele tak zostaną 13 godzin temu, Baas ArK napisał: Niczego nie umniejszając Twojej pracy, ale skaj to raczej tak się nie marszczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi