Kowalec222 Napisano 10 Czerwca Share Napisano 10 Czerwca Witam, Model M1278 JLTV w skali 1:35 od Sabre Model, wersja z wszelkimi dodatkami oprócz kół, te są moje, żywiczne z ugięciem. Dodałem też agregat na pace z RFM, w którym go nie użyję. Pozdrawiam 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 10 Czerwca Share Napisano 10 Czerwca No piękny Ci on jest. Gratulacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 10 Czerwca Autor Share Napisano 10 Czerwca Dziękuję Andrzeju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 10 Czerwca Share Napisano 10 Czerwca (edytowane) Ładny. Gratulacje. Edytowane 10 Czerwca przez mikemc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kukulik13 Napisano 10 Czerwca Share Napisano 10 Czerwca Piękny Gratulacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 11 Czerwca Share Napisano 11 Czerwca Fajny, ale co do pojazdu- nie wiem, o co tu chodzi. Humvee - moja miłość. M-ATV naprawdę udany, a ten taki…nijaki taki. To moje subiektywne zdania nt oryginału. Może dlatego miłością do modelu nie zapałałem. Twój mi się podoba. Gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 11 Czerwca Share Napisano 11 Czerwca Darek kolejny udany model w twoim wydaniu . P.S. Zastanawiam się nad brudzeniem , nie wiem czy to wina tych fotek ale jak gdyby czegoś brakowało. W paru miejscach widać nagromadzenie piachu , błotka a pomiędzy nimi nic. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 11 Czerwca Share Napisano 11 Czerwca Model ogólnie fajny i dobrze zbudowany. Brudzenie (zaschnięte błoto) jednak nie przemawia do mnie w tej formie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 12 Czerwca Autor Share Napisano 12 Czerwca Dzięki za uwagi i opinie, brudzenie kwestia gustu, mnie się podobało, ale po Waszych uwagach już nieco inaczej na to patrzę. Na żywo lepiej to wygląda niż na ekranie. Może coś w tej kwestii jeszcze podłubię, ale to na pewno nie teraz, teraz czekają kolejne wyzwania Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 12 Czerwca Share Napisano 12 Czerwca Godzinę temu, Kowalec222 napisał: Dzięki za uwagi i opinie, brudzenie kwestia gustu, mnie się podobało, ale po Waszych uwagach już nieco inaczej na to patrzę. Na żywo lepiej to wygląda niż na ekranie. Może coś w tej kwestii jeszcze podłubię, ale to na pewno nie teraz, teraz czekają kolejne wyzwania Pozdrawiam Dlatego zapytałem czy to wina zdjęć , nie kwestionowałem Darku twojego gustu gdyż każdy (prawie ) ma inny . Ja też nie przepadam za utopionymi modelami w błocie ale delikatne pudrowanie nie szkodzi a raczej dodaje realizmu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi