Kowalec222 Napisano 10 Czerwca 2025 Napisano 10 Czerwca 2025 Witam, Model M1278 JLTV w skali 1:35 od Sabre Model, wersja z wszelkimi dodatkami oprócz kół, te są moje, żywiczne z ugięciem. Dodałem też agregat na pace z RFM, w którym go nie użyję. Pozdrawiam 9 Cytuj
mikemc Napisano 10 Czerwca 2025 Napisano 10 Czerwca 2025 (edytowane) Ładny. Gratulacje. Edytowane 10 Czerwca 2025 przez mikemc 1 Cytuj
makinen Napisano 11 Czerwca 2025 Napisano 11 Czerwca 2025 Fajny, ale co do pojazdu- nie wiem, o co tu chodzi. Humvee - moja miłość. M-ATV naprawdę udany, a ten taki…nijaki taki. To moje subiektywne zdania nt oryginału. Może dlatego miłością do modelu nie zapałałem. Twój mi się podoba. Gratulacje 1 Cytuj
bulik58 Napisano 11 Czerwca 2025 Napisano 11 Czerwca 2025 Darek kolejny udany model w twoim wydaniu . P.S. Zastanawiam się nad brudzeniem , nie wiem czy to wina tych fotek ale jak gdyby czegoś brakowało. W paru miejscach widać nagromadzenie piachu , błotka a pomiędzy nimi nic. 1 Cytuj
mandrivecs Napisano 11 Czerwca 2025 Napisano 11 Czerwca 2025 Model ogólnie fajny i dobrze zbudowany. Brudzenie (zaschnięte błoto) jednak nie przemawia do mnie w tej formie. 1 Cytuj
Kowalec222 Napisano 12 Czerwca 2025 Autor Napisano 12 Czerwca 2025 Dzięki za uwagi i opinie, brudzenie kwestia gustu, mnie się podobało, ale po Waszych uwagach już nieco inaczej na to patrzę. Na żywo lepiej to wygląda niż na ekranie. Może coś w tej kwestii jeszcze podłubię, ale to na pewno nie teraz, teraz czekają kolejne wyzwania Pozdrawiam 1 Cytuj
bulik58 Napisano 12 Czerwca 2025 Napisano 12 Czerwca 2025 Godzinę temu, Kowalec222 napisał: Dzięki za uwagi i opinie, brudzenie kwestia gustu, mnie się podobało, ale po Waszych uwagach już nieco inaczej na to patrzę. Na żywo lepiej to wygląda niż na ekranie. Może coś w tej kwestii jeszcze podłubię, ale to na pewno nie teraz, teraz czekają kolejne wyzwania Pozdrawiam Dlatego zapytałem czy to wina zdjęć , nie kwestionowałem Darku twojego gustu gdyż każdy (prawie ) ma inny . Ja też nie przepadam za utopionymi modelami w błocie ale delikatne pudrowanie nie szkodzi a raczej dodaje realizmu 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi