Havoc821 Napisano 17 Czerwca Share Napisano 17 Czerwca (edytowane) Edytowane 17 Czerwca przez Havoc821 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 18 Czerwca Share Napisano 18 Czerwca Fajny podoba się . Wygląda jak w drodze na Teheran 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 18 Czerwca Share Napisano 18 Czerwca Byłem pod wrażeniem na żywo na MMS, zdjęcia niezmiennie to potwierdzają. Bede tez chciał zrobić cos podobnego, ale w małej skali. Przyczepkę i trał mam, nowej Merkavy z Menga jeszcze nie, ale już zamówiłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 19 Czerwca Share Napisano 19 Czerwca Podoba mi się, aż człowiek ma ochotę zacząć swoją, ale potem przypominam sobie, że muszę najpierw dokończyć to co leży na półce Cysterna to pewnie Kitasava, jak oceniasz ten zestaw? "Gummerit" to jakiś gotowiec czy rzeźbiłeś z polistyrenu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 19 Czerwca Share Napisano 19 Czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Havoc821 Napisano 19 Czerwca Autor Share Napisano 19 Czerwca 7 godzin temu, Barthass napisał: Podoba mi się, aż człowiek ma ochotę zacząć swoją, ale potem przypominam sobie, że muszę najpierw dokończyć to co leży na półce Cysterna to pewnie Kitasava, jak oceniasz ten zestaw? "Gummerit" to jakiś gotowiec czy rzeźbiłeś z polistyrenu? Akurat nie kitasava,.bo ta jest bardzo mała. To beczka z CMK i duuużo rzeźbienia z PS (rama, skrzynia, zderzak, ręczna pompa inne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Havoc821 Napisano 19 Czerwca Autor Share Napisano 19 Czerwca Teraz, Havoc821 napisał: Akurat nie kitasava,.bo ta jest bardzo mała. To beczka z CMK i duuużo rzeźbienia z PS (rama, skrzynia, zderzak, ręczna pompa inne) A gummerit to rzeźbiony w polistyrenie o grubości 0.5mm 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 19 Czerwca Share Napisano 19 Czerwca Dobrze to wygląda, przyczepa wyszła elegancka, gumolit na burtach również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 20 Czerwca Share Napisano 20 Czerwca W dniu 19.06.2025 o 16:11, Havoc821 napisał: A gummerit to rzeźbiony w polistyrenie o grubości 0.5mm Super Rydwan .Jaką metodą robiłeś gummerit , wyciskałeś go Bartek? Ktoś na forum FB robił go z pojedynczych kwadracików , nie wiem czy widziałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Havoc821 Napisano 20 Czerwca Autor Share Napisano 20 Czerwca 1 godzinę temu, bulik58 napisał: Super Rydwan .Jaką metodą robiłeś gummerit , wyciskałeś go Bartek? Ktoś na forum FB robił go z pojedynczych kwadracików , nie wiem czy widziałeś? Odmierzyłem kratkę i nacinałem ostrzem kratkę, ale tak żeby nie rozciąć do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi