jurayahip Napisano 6 Marca 2009 Share Napisano 6 Marca 2009 czekamy na info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 4 Lipca 2009 Share Napisano 4 Lipca 2009 coś słychać w temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek ! Napisano 4 Lipca 2009 Share Napisano 4 Lipca 2009 O co biega z tymi wykrojnikami ??? Nie jestem biegły w tym temacie, ale takie wykrojniki można kupić w każdym markecie typu Nomi, Obi, Castorama, z niecałe 20 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 4 Lipca 2009 Super Moderator Share Napisano 4 Lipca 2009 Witam. Czy ja jeszcze się załapię na taki sprzęt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1323 Napisano 16 Września 2010 Share Napisano 16 Września 2010 czy cos iwęcje wiadomo w sprawie tych wykrojników? wiem, że stary temat ale modelarze czasem coś "produkują" w takim czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 16 Września 2010 Share Napisano 16 Września 2010 jedyne co wiadomo to to, że ich nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi