Patterson Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 Jest okazja zmierzyć się z modelem który zawsze chciałem zrobić. Polski Ford Tc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 Oooo fordzik! Już go widzę oczyma wyobraźni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 Patterson - swietnie, wrzuc jeszcze "regulaminowego" in-box'a. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 1 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2008 Jasna sprawa, tylko nie kupiłem jeszcze modelu Jak tylko nabędę takowy drogą kupna odpowiednie formalności zostaną dopełnione, tak samo z Panzer IV którego już mam ale czekam jeszcze na jeden drobiazg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikey Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 Mam ten model na składzie, jedyny militarny jaki mam ;). Będę bacznie śledził Twoją relacje bo na pewno mi się przyda ;) Czy Masz o tej konstrukcji jakieś materiały? Historia, zdjęcia wszystko? Będę pisał prace o nim na zaliczenie historii i gdzieś na polowe stycznie muszę mieć szczegółowy plan wypowiedzi, a jeszcze nic nie mam, liczę na małą pomoc ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 1 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2008 Witaj, narazie nic szczególnie nie szukałem, ale jeszcze jest czas poszukać :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 fajny, taki był na 11 lis. w Wawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 No następna fajna relacja się zapowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 2 Grudnia 2008 Share Napisano 2 Grudnia 2008 Jest okazja zmierzyć się z modelem który zawsze chciałem zrobić. Polski Ford Tc. Te model ma chyba tylko 1 wypraskę ;) Miałem go niedawno w rękach. Jest jeżdżąca replika w kraju, masz zdjęcia ? Były w Militariach jakiś czas temu, w razie czego mam ten nr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 2 Grudnia 2008 Share Napisano 2 Grudnia 2008 Jendrass1 model ma 3 ramki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 2 Grudnia 2008 Share Napisano 2 Grudnia 2008 Jendrass1 model ma 3 ramki to biję się w pierś i padam na twarz 3 ramki to już nie byle co ! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 2 Grudnia 2008 Share Napisano 2 Grudnia 2008 Jendrass1 1 ma bodajrze model w skali 72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiec4-13 Napisano 6 Grudnia 2008 Share Napisano 6 Grudnia 2008 Dziś na otwarciu wystawy w Muzeum Techniki był autor tej repliki. Swego czasu wydana została malutka książeczka o historii tego cudeńka. Jak czas pozwoli to wyśle ci skany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 7 Grudnia 2008 Share Napisano 7 Grudnia 2008 Piękny jest ten Ford po sklejeniu, normalnie nie moge się doczekać Twojego wykonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikey Napisano 8 Grudnia 2008 Share Napisano 8 Grudnia 2008 Wiec, prosił bym również o taką książeczkę i wszelkie inne materiały. Potrzebne na uczelnie i do własnego modelu za jakiś czas ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi