Tomek Mroczkowski Napisano 1 Grudnia 2008 Napisano 1 Grudnia 2008 (edytowane) Pierwszy w tym konkursie sprzęt pancerny po 1945 roku Wypraski ładnie czekały, jeszcze w foli są No i moje prowior... a nie to moje główne stanowisko zdjęciowe Pierwsze kroczki z picasą, jak by zdjęcia znikały piszcie! Edytowane 1 Grudnia 2008 przez Gość Cytuj
krzychu-onisk Napisano 1 Grudnia 2008 Napisano 1 Grudnia 2008 (edytowane) a ten myślał że to joke XD XD XD nie pisze kolejnego posta, teraz dobrze Edytowane 1 Grudnia 2008 przez Gość Cytuj
Lucas HS Napisano 1 Grudnia 2008 Napisano 1 Grudnia 2008 Spox, a kalek tak mało było? taki arkusik mały? xD Powodzenia przy budowie! Cytuj
Barthass Napisano 1 Grudnia 2008 Napisano 1 Grudnia 2008 O, współcześniak Robiłem kiedyś dokładnie tego samego Bradleya, spasowanie nie było złe , fajnie że wnętrze ma, choć trochę ubogie. Nie mniej często tu będę zaglądał Cytuj
peter Napisano 1 Grudnia 2008 Napisano 1 Grudnia 2008 daj z siebie wszystko bo widze że bronisz honoru "modernistów" chyba jeszcze tylko Mati z BMP-3 i Chudziutki z Patriotem i nowoczesnych więcej na horyzoncie nie widze powodzenia zrób malowanie z thunder runa Cytuj
rObO87 Napisano 1 Grudnia 2008 Napisano 1 Grudnia 2008 chyba jeszcze tylko Mati z BMP-3 i Chudziutki z Patriotem i nowoczesnych więcej na horyzoncie nie widze Poczekaj jeszcze tydzień Cytuj
Ostach Napisano 1 Grudnia 2008 Napisano 1 Grudnia 2008 daj z siebie wszystko bo widze że bronisz honoru "modernistów" Smilechyba jeszcze tylko Mati z BMP-3 i Chudziutki z Patriotem i nowoczesnych więcej na horyzoncie nie widze ja też tam może kiedyś coś zrobię bo do końca konkursu daleko, no zobaczymy ;] powodzenia z Bradleyem Cytuj
Tomek Mroczkowski Napisano 1 Grudnia 2008 Autor Napisano 1 Grudnia 2008 No i pierwsze prace rozpoczęte. Pomalowane i złożone koła oraz prawie całe zawieszenie Cytuj
adamkijak Napisano 1 Grudnia 2008 Napisano 1 Grudnia 2008 daj z siebie wszystko bo widze że bronisz honoru "modernistów" Spoko jeszcze 4 miesiace zostaly to napewno ja z czyms nowoczesnym dolacze. Cytuj
Tomek Mroczkowski Napisano 2 Grudnia 2008 Autor Napisano 2 Grudnia 2008 daj z siebie wszystko bo widze że bronisz honoru "modernistów" Czuje zaszczyt, nie za mocny ale jest! Cytuj
Tomek Mroczkowski Napisano 2 Grudnia 2008 Autor Napisano 2 Grudnia 2008 A żeby sie nie rozpisywać, koła dzisiaj opaliły się z jednej strony i dostały drugą warstwe do środka Cytuj
Przemek R Napisano 3 Grudnia 2008 Napisano 3 Grudnia 2008 Witam Nareszcie coś współczesnego życzę powodzenia w pracach i oczywiście wygranej Cytuj
Tomek Mroczkowski Napisano 4 Grudnia 2008 Autor Napisano 4 Grudnia 2008 Witam Nareszcie coś współczesnego życzę powodzenia w pracach i oczywiście wygranej Dzięki ale w wygrana wątpie Obecna praca Cytuj
Tomek Mroczkowski Napisano 4 Grudnia 2008 Autor Napisano 4 Grudnia 2008 PS mam nadzieje że dobre zdjęcia i je widać Cytuj
TomaszDudek Napisano 8 Grudnia 2008 Napisano 8 Grudnia 2008 mroko94 Masz aero z tego co pamiętam koła w bradleju ciężko dobrze pomalować lepiej użyć kółkownika obecnie robię tak we wszystkich modelach. Cytuj
Tomek Mroczkowski Napisano 8 Grudnia 2008 Autor Napisano 8 Grudnia 2008 Masz aero z tego co pamiętam No to źle pamiętasz koła w bradleju ciężko dobrze pomalować Fakt lepiej użyć kółkownika Przy pędzlu niezbyt pomysłowe Cytuj
Barthass Napisano 8 Grudnia 2008 Napisano 8 Grudnia 2008 koła w bradleju ciężko dobrze pomalować Ja chociaż mam aero, to bandaże na kołach maluje zawsze pędzelkiem Kwestia wprawy, i pięknie da się je malować ;) Cytuj
Tomek Mroczkowski Napisano 8 Grudnia 2008 Autor Napisano 8 Grudnia 2008 U mnie może nie będzie super równo, ale najwyżej będzie że guma zwichrowała... hehe Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi