ShaDow FoX Napisano 2 Grudnia 2008 Share Napisano 2 Grudnia 2008 Witam dołączam do licznej grupy konkursowiczów na początek model SU-85m dragona w 72-ójce, producent daje jakieś podstawowe blaszki i line, dodam także blaszkę piły "moja-twoja" od t-34 z UM. Mały in-box niektórych części nie ma gdyż wykorzystałem je do T-34/85 bo do SU były nie potrzebne, ale SU jest kompletny Nad malowaniem jeszcze się zastanawiam, ale na pewno jakieś polskie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 3 Grudnia 2008 Share Napisano 3 Grudnia 2008 Nie wiem, jak to tam merytorycznie, ale stanowczo bardziej mi sie widzi to 2, z tym "lampasem" Przewidujesz jakąś "scenkę" - bo 4 miesiące to długo jak na siedem dwa ;> (zachęta..taka:p) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Treevill Napisano 3 Grudnia 2008 Share Napisano 3 Grudnia 2008 malowanie z białym pasem jest fajniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 3 Grudnia 2008 Share Napisano 3 Grudnia 2008 Shadow, zwróć uwagę, że Su 85 i Su 85m TO NIE TO SAMO!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 3 Grudnia 2008 Share Napisano 3 Grudnia 2008 nie podoba mi się ten rusek ale i tak powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 3 Grudnia 2008 Share Napisano 3 Grudnia 2008 hehe, z tym modelem startowałem w zaszłorocznej edycji konkursu Co do wersji malunków: 311 - ma na pewno ciekawsze malowanie i smaczek w postaci urwanego kołą ale to nie ta wersja. 612 - jak chcesz zerknąć na orginał to w mojej relacji warsztatowej są dwa archiwalne zdjęcia tego wozu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 4 Grudnia 2008 Share Napisano 4 Grudnia 2008 nie podoba mi się ten rusek ale i tak powodzenia to nie możliwe wszystko od SU-85 do ISU-152 jest piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 4 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2008 Wiem Andrzeju , ale Suczek "m" jest bardzo mało w internecie, w zbiorach "WM", które posiadam także ie znalazłem nic ciekawego, ale dzisiaj doznałem olśnienia przecież mam od Ciebie figurki niemieckich czołgistów grających w karty także zrobię w niemieckim malowaniu, a dokładnie dunkelgelb z zielonymi pasami Rafale scenkę przewiduję, ale pewnie do kwietnia jeszcze parę modelików zrobię, na szafie czeka M4A3 z tamki tylko muszę dokupić gąski z AFV ok teraz do rzeczy: odchudziłem błotniki, około 1h szlifowania Przed: Po (nie mylić z PO ): No i trochę podłubałem szczegółów: No i figurki : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 4 Grudnia 2008 Share Napisano 4 Grudnia 2008 no no, jak zrobisz tych karciarzy to będzie przebój! materiał na niezłą scenke! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 4 Grudnia 2008 Share Napisano 4 Grudnia 2008 Motyw z tymi niemickimi "hazardzistami" bardzo fajny, taki naturalny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 14 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2008 Suczka będzie w dunkelgelb z zielonymi pasami, mam też pomysł na scenkę, ale zdradzę go pod koniec budowy Prace idą powoli z powodu braku aparatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JARD Napisano 6 Stycznia 2009 Share Napisano 6 Stycznia 2009 (edytowane) Suczka będzie w dunkelgelb z zielonymi pasami, mam też pomysł na scenkę, ale zdradzę go pod koniec budowy Prace idą powoli z powodu braku aparatu Mam nadzieję, że pocisk, który przebił prawy, przedni błotnik (ładnie zrobione), równie ładnie zdemoluje koło napinające. W Drzonowie jest SU 85, który oberwał kilka razy z przodu (mam nadzieję, ze jego fotki są na stronie muzeum lub gdzieś w sieci). Na nim można zobaczyć zniszczenia jakie powodował pocisk kalibru 75 - 88 mm. Twój błotnik został przestrzelony najprawdopodobniej pociskiem przeciwbetonowym kalibru co najmniej 150 mm (np. z SU lub ISU 152). I Uwaga! - Andrzej_LK pisząc, że "Su 85 i Su 85m TO NIE TO SAMO!!!!!" ma w zupełności rację. SU 85M jest wstępem do SU 100. A tak normalnie, to fajny temacik. Pozdrawiam i powodzenia życzę. Edytowane 10 Stycznia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 6 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2009 Witam, na razie brak weny, ale zamierzam go skończyć. Ta dziura w błotniku, sam nie wiem czy przestrzelona z dużego kalibru czy z małego, a potem trochę przeżarta przez rdze pożyjemy zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi