kzugaj Napisano 16 Marca 2009 Share Napisano 16 Marca 2009 Czy mógłbyś zrobić lepsze zdjęcie tych trapów? Jestem ciekaw jaki efekt uzyskałeś. Jak moezesz to opisz jak zrobiłeś system poruszania luf dział 15cm SK C/28 A do malowania sfastyki mogłeś użyć jakiegoś szblonu np pobawić sie nawet w głupawym programie paint i efekt byłby napewno lepszy. I dobrze jakbyś zaczął używać taśmy do maskowania a gwarantuje ci że efekty będą lepsze:) Poydrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 16 Marca 2009 Autor Share Napisano 16 Marca 2009 Hoho, jak ja tu dawno byłem Więc tak, (nie zaczyna się zdania od więc, ale co tam ). Z lepszymi fotkami będzie problem, bo nie wiem czy mój rzęch wytrzyma natłok pikseli, ale spróbuje. Swastyki malowane były od szablonu. A o taśmie rzeczywiście warto pomyśleć Równierz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 16 Marca 2009 Share Napisano 16 Marca 2009 A jak tam idzie praca z... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 17 Marca 2009 Share Napisano 17 Marca 2009 Ja tu widzę kryzys i bezrobocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 17 Marca 2009 Autor Share Napisano 17 Marca 2009 Piszesz mi znowu, który to już twój post By Ci odpisać jeśli tylko bym mógł Jakie postępy, poczyniłem na dziś W sztuce sklejania, najtrudniejszej ze sztuk... Kryzys jest w portfelu, ale ciągle do przodu Bezrobobocia nie ma, zmieniłem prace ze stoczni, na szkołe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 17 Marca 2009 Share Napisano 17 Marca 2009 Jak moezesz to opisz jak zrobiłeś system poruszania luf dział 15cm SK C/28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 18 Marca 2009 Autor Share Napisano 18 Marca 2009 Po prostu do środka wierzy wkleiłem płaski kawałek plastiku tak, aby umieszczone działa w środku nie mogły wypadać. Gdybym tak nie zrobił, to to kółko na łączeniu obydwu dział musiałbym przykleić do środka wierzy. Teraz wspomniane kółko porusza się między miejscem w górnej części wierzy gdzie jest odpowiednie miejsce, a tym kawałkiem plastiku. (Chyba wiesz co jest w górnej części wierzy, bo ja nie wiem jak to nazwać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi