Kalor Napisano 2 Sierpnia Share Napisano 2 Sierpnia Z malowaniem czegokolwiek jestem zupełnie zablokowany, więc gdy otworzyłem paczkę nie mogłem znaleźć racjonalnego powodu by się powstrzymać. Model też idealnie wpisuje się w to co mi jest teraz potrzebne. Na start wziąłem się za złożenie wszystkich większych elementów żeby mieć jakieś pojecie o ilości miejsca i spasowaniu, jest niezłe a w środku będzie ciasno. O stuartach nie mam jeszcze żadnego pojęcia, nie będę też się zbytnio napinał, przy tym co jest w pudełku będzie wystarczająco dużo roboty. Przyjrzałem się też figurkom, zwłaszcza temu mięśniakowi, coś mi nie pasowało w jego rękach. Lewy biceps wyglądał jakby sobie syntol wstrzykiwał, niestety zdążyłem to skroić zanim zrobiłem zdjęcie. Anatomia prawej ręki ma braki: brakuje jej masy, coś jest nie tak z łopatką i mięśniami pleców a mięśnie klatki są zbyt symetryczne, przy podniesionej ręce powinien zniknąć bo jest rozciągnięty. Facjatę też mu odmłodzić muszę. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi