Kalor Napisano 2 Sierpnia Share Napisano 2 Sierpnia Z malowaniem czegokolwiek jestem zupełnie zablokowany, więc gdy otworzyłem paczkę nie mogłem znaleźć racjonalnego powodu by się powstrzymać. Model też idealnie wpisuje się w to co mi jest teraz potrzebne. Na start wziąłem się za złożenie wszystkich większych elementów żeby mieć jakieś pojecie o ilości miejsca i spasowaniu, jest niezłe a w środku będzie ciasno. O stuartach nie mam jeszcze żadnego pojęcia, nie będę też się zbytnio napinał, przy tym co jest w pudełku będzie wystarczająco dużo roboty. Przyjrzałem się też figurkom, zwłaszcza temu mięśniakowi, coś mi nie pasowało w jego rękach. Lewy biceps wyglądał jakby sobie syntol wstrzykiwał, niestety zdążyłem to skroić zanim zrobiłem zdjęcie. Anatomia prawej ręki ma braki: brakuje jej masy, coś jest nie tak z łopatką i mięśniami pleców a mięśnie klatki są zbyt symetryczne, przy podniesionej ręce powinien zniknąć bo jest rozciągnięty. Facjatę też mu odmłodzić muszę. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalor Napisano 25 Października Autor Share Napisano 25 Października (edytowane) Mając dość malowania wziąłem się za wykończenie wnętrza. Po wstępnym zapodkładowaniu muszę pochwalić miniart za to jak to wszytko jest sensownie podzielone. Możecie mi powiedzieć jaki powinien być kolor farby pod chipping? Czy też farba była tak gruba że nie ma sensu i tylko przetarcia robić? Edytowane 25 Października przez Kalor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 25 Października Share Napisano 25 Października To jest kolor docelowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalor Napisano 25 Października Autor Share Napisano 25 Października 3 godziny temu, Andrzej_LK napisał: To jest kolor docelowy? Tak, docelowy jest błyszczący biały. I z tego co czytam to była to farba na tyle mocna że nie mam co się w chipping bawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi