Super Moderator jawkers Napisano 16 Maja 2009 Autor Super Moderator Share Napisano 16 Maja 2009 Sugerowałem się jednym zdjęciem i pomalowałem naboje w kolorze złotym. Nałożyłem kalki na lufę i poskładałem model, w celu czystej ciekawości jak wygląda. Tak się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 17 Maja 2009 Share Napisano 17 Maja 2009 No tak tylko sam pas jest czarny, naboje nie są z magnesu Poza tym Taśmy w Abramsach są ogniwkowe (rozsypują się) czyli nic nei ma prawa dyndać z prawej strony zamka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 24 Maja 2009 Autor Super Moderator Share Napisano 24 Maja 2009 Witam. Chciałem zapytać, gdzie na modelu znajduje się ten element na który, nalezy nałożyć te ostrzeżenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankrider Napisano 24 Maja 2009 Share Napisano 24 Maja 2009 To są kalki do innej wersji abrasma, ty masz zwykłego m1a1, a to są do wersi m1a1HA z USMC przeważnie. Ta skrzynka to urządzenie zakłócajace którego ty nie masz w tej wersji, czyli ci to nie potrzebne. A urządzenie znajduje sie w miejscu zaklejonym okrągłą zaśrubowaną blachą na wieży, z przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 26 Maja 2009 Autor Super Moderator Share Napisano 26 Maja 2009 Witam. Dzięki Tankrider. W dniu dzisiejszym, miałem wolny dzień od pracy i postanowiłem tą chwilę wykorzystać na prace końcowe przy Abramsie. Kalka "B-34" niestety przykleiła się do taśmy maskującej i już jej nie ma. Na koła, silnik, gąsienice, nałożyłem pigment oraz prysnąłem lakierem bezbarwnym. Następnie założyłem na gąsienice koła i przykleiłem boczne osłony. Model na dzień dzisiejszy prezentuje się tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 26 Maja 2009 Share Napisano 26 Maja 2009 To 70 powinno być chyba na prawym błotniku. Usuń okopcenie lufy bo to nie możliwe aby tak się okopciła, w sumie to nie możliwe żeby w ogóle w widoczny sposób się okopciła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 31 Maja 2009 Autor Super Moderator Share Napisano 31 Maja 2009 Witam. W dniu dzisiejszym, dokończyłem malowanie kilku elementów, z czym model został skończony. Serdecznie zapraszam do oglądnięcia modelu w galrii. GALERIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi