słomek Napisano 7 Grudnia 2008 Share Napisano 7 Grudnia 2008 Witam Zakończyłem wreszcie pracę z moim pierwszym modelem. Prace trwały od połowy lipca b.r. ... efekt na fotkach, zapraszam do komentowania: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 7 Grudnia 2008 Share Napisano 7 Grudnia 2008 jak to jest twój pierwszy model to ja jestem Edgar Gosiewski tylko przetarcia srebrne są be, takie coś w takim stopniu nie występuje (chyba że ktoś udowodni że sie myle ) Co do podstawki to błotko też w niewielkich ilościach na trawie by sie przydało no i więcej na gąskach skoro takie bagno powstało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 7 Grudnia 2008 Share Napisano 7 Grudnia 2008 Mi się nie podoba właz dowódcy zamalowany od wewnątrz na zielono. Kamo jest ciekawe. Cały model jest ładnie wykonany. jak to jest twój pierwszy model to ja jestem Edgar Gosiewski Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 7 Grudnia 2008 Share Napisano 7 Grudnia 2008 spoko,fajna podstawka i zywe,soczyste kolory,suchy pedzel mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 8 Grudnia 2008 Share Napisano 8 Grudnia 2008 Spoko!!!!! Mój pierwszy czołg podobnie wyglądał ! Będzie lepiej z każdym następnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 8 Grudnia 2008 Share Napisano 8 Grudnia 2008 Czołg bardzo mi się podoba, jedynie te krawędzie wyglądają, jak by powycierała się farba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
słomek Napisano 8 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2008 dzięki za komentarze - w ramach wolnego czasu postaram się poprawić to na co zwróciliście uwagę i rzeczywiście dopiero na fotkach widać niedociągnięcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 8 Grudnia 2008 Share Napisano 8 Grudnia 2008 suchy pedzel mi sie podoba wygląda fajnie ale nie jest zgodny z historia no chyba że sie Sheridana robi czyli czołg z puszek Coca Coli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 8 Grudnia 2008 Share Napisano 8 Grudnia 2008 słomek, mógłbyś mi objaśnić, jak robiłeś błoto? bo mam prawie identyczny pomysł na przyszłego King Tigera i właśnie takie błoto mnie baaardzo urządza byłbym dźwięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
słomek Napisano 9 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2008 Błoto na którym stoi tiger to faktura z gipsu pomalowana mieszanką farb na bazie brązowej a całość chlapnięta sidoluxem. Błoto na gąskach to zmielone pastele, wikol i brązowa farba do tego trochę wody i przesiane przez drobne sito trociny ( prawie mąką ) pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 11 Grudnia 2008 Share Napisano 11 Grudnia 2008 świetny start ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
słomek Napisano 12 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2008 Co jeszcze myślicie o samym wykonaniu zdjęć? Po przeglądaniu forum widzę, że modelarz musi także umieć przedstawić swój model. Czy moje fotki są ok? e: chodzi mi o kolor tła ( częściej spotykam niebieskie i granatowe... ) oraz o barwę światła. pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi