Mikolaj75 Napisano Piątek o 07:59 Share Napisano Piątek o 07:59 Tu masz różne podpowiedzi. Różowe jest też omówione - 3 albo 4 strona. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano Piątek o 10:42 Share Napisano Piątek o 10:42 3 godziny temu, abtb napisał: "były dwa 027, jeden w Mińsku drugi w Powidzu" Ten drugi to 1A-07027. W publikacji Stratusa są dwie fotki: jedna w kamuflażu z 21 PLM-B z Powidza, a drugie "gołego" z 58 PSz-B z 1985. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano Piątek o 12:06 Share Napisano Piątek o 12:06 (edytowane) Och, bo ja bardziej obrazki oglądałem niż tekst czytałem i wyszło mi, że będzie samolot z czeską trójpolówką. Stąd połowa, jedno oko i wywód o czeskim znaku, doskonale nie na temat. Edytowane Piątek o 12:06 przez greatgonzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano Piątek o 12:09 Share Napisano Piątek o 12:09 Kiedyś można było kupić kalkomanie do 027. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi