jachud3 Posted August 30 Share Posted August 30 (edited) Czołem, Wietrzenie magazynów, dziś dwie pozycje w 1:48 których reklamować nie trzeba, obie nówki sztuki, wypraski w folii: 1. P-38 F/G Lightning, Tamiya - SPRZEDANE 2. Spitfire Mk. Vc Eduard - 115 110 105 100 PLN SPRZEDANE Do cen należy doliczyć koszty wysyłki InPostem - 19PLN Do znalezienia na OLX, wychodzi ciut taniej wysyłka. P.S. Mruczek mimo swoich przywar nie jest częścią licytacji, a jedynie hostessą Edited September 15 by jachud3 Usunięcie sprzedanej pozycji 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soris Posted August 30 Share Posted August 30 12 minut temu, jachud3 napisał: P.S. Mruczek mimo swoich przywar nie jest częścią licytacji, a jedynie hostessą ...a już przekonałem córkę, żeby kupiła mi Lightning'a 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin K. Posted August 31 Share Posted August 31 O miauu, kusząca ofertaMuszę to przegadać z moimi Szefuńciami 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jachud3 Posted September 3 Author Share Posted September 3 Nie ma chętnych na klasyki? Mała obniżka w pierwszym poście Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawek_26869 Posted September 3 Share Posted September 3 48 minut temu, jachud3 napisał: Nie ma chętnych na klasyki? Mała obniżka w pierwszym poście Jakbyś sprzedawał z "tygrysami" to pewno poszły by na pniu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jachud3 Posted September 7 Author Share Posted September 7 Panowie, co się stało? Kobity zabroniły kupować? Aktualizacja cen w pierwszym poście + przesyłka po mojej stronie jeśli ktoś kupi oba modele 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jachud3 Posted September 7 Author Share Posted September 7 P-38 rezerwacja do jutra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xmen Posted September 7 Share Posted September 7 2 godziny temu, jachud3 napisał: Kobity zabroniły kupować? Proszę nie wjeżdżać na ambicję bo możemy spytać: Kobita kazała sprzedać? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jachud3 Posted September 7 Author Share Posted September 7 4 minuty temu, Xmen napisał: Proszę nie wjeżdżać na ambicję bo możemy spytać: Kobita kazała sprzedać? Ależ skąd - po prostu zanabyłem dublujący się zestaw 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jachud3 Posted September 8 Author Share Posted September 8 Lightning leci do nowego domu Spitfire nadal dostępny! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jachud3 Posted September 11 Author Share Posted September 11 Szanowni, ostatnia obniżka ceny za Spita w pierwszym poście. Brać póki jest! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jachud3 Posted September 15 Author Share Posted September 15 Spitfire sprzedany, wątek do zamknięcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts