jachud3 Napisano 30 Sierpnia Share Napisano 30 Sierpnia (edytowane) Czołem, Wietrzenie magazynów, dziś dwie pozycje w 1:48 których reklamować nie trzeba, obie nówki sztuki, wypraski w folii: 1. P-38 F/G Lightning, Tamiya - SPRZEDANE 2. Spitfire Mk. Vc Eduard - 115 110 105 100 PLN SPRZEDANE Do cen należy doliczyć koszty wysyłki InPostem - 19PLN Do znalezienia na OLX, wychodzi ciut taniej wysyłka. P.S. Mruczek mimo swoich przywar nie jest częścią licytacji, a jedynie hostessą Edytowane Poniedziałek o 12:20 przez jachud3 Usunięcie sprzedanej pozycji 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 30 Sierpnia Share Napisano 30 Sierpnia 12 minut temu, jachud3 napisał: P.S. Mruczek mimo swoich przywar nie jest częścią licytacji, a jedynie hostessą ...a już przekonałem córkę, żeby kupiła mi Lightning'a 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin K. Napisano 31 Sierpnia Share Napisano 31 Sierpnia O miauu, kusząca ofertaMuszę to przegadać z moimi Szefuńciami 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 3 Września Autor Share Napisano 3 Września Nie ma chętnych na klasyki? Mała obniżka w pierwszym poście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 3 Września Share Napisano 3 Września 48 minut temu, jachud3 napisał: Nie ma chętnych na klasyki? Mała obniżka w pierwszym poście Jakbyś sprzedawał z "tygrysami" to pewno poszły by na pniu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 7 Września Autor Share Napisano 7 Września Panowie, co się stało? Kobity zabroniły kupować? Aktualizacja cen w pierwszym poście + przesyłka po mojej stronie jeśli ktoś kupi oba modele 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 7 Września Autor Share Napisano 7 Września P-38 rezerwacja do jutra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 7 Września Share Napisano 7 Września 2 godziny temu, jachud3 napisał: Kobity zabroniły kupować? Proszę nie wjeżdżać na ambicję bo możemy spytać: Kobita kazała sprzedać? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 7 Września Autor Share Napisano 7 Września 4 minuty temu, Xmen napisał: Proszę nie wjeżdżać na ambicję bo możemy spytać: Kobita kazała sprzedać? Ależ skąd - po prostu zanabyłem dublujący się zestaw 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 8 Września Autor Share Napisano 8 Września Lightning leci do nowego domu Spitfire nadal dostępny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 11 Września Autor Share Napisano 11 Września Szanowni, ostatnia obniżka ceny za Spita w pierwszym poście. Brać póki jest! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano Poniedziałek o 12:19 Autor Share Napisano Poniedziałek o 12:19 Spitfire sprzedany, wątek do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi