unicaunica Napisano 2 Września Share Napisano 2 Września Jakiś czas temu zakończył się mój wiatrakowy debiut z nieszczęśliwym epizodem. Jak się zaczęło to trzeba i skończyć więc przyszedł czas na galerię. Na zdjęciach wyszło mnóstwo niedociągnięć, cześć z nich może za jakiś czas się usunie. Podsumowując jednak jestem zadowolony z efektu i z realizacji pewnych wyzwań, co oczywiście nie oznacza że wy też musicie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unicaunica Napisano 2 Września Autor Share Napisano 2 Września 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 3 Września Share Napisano 3 Września fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 3 Września Share Napisano 3 Września Fajnie wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 3 Września Share Napisano 3 Września Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemoL Napisano Sobota o 21:04 Share Napisano Sobota o 21:04 Dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi