unicaunica Napisano 2 Września Share Napisano 2 Września Jakiś czas temu zakończył się mój wiatrakowy debiut z nieszczęśliwym epizodem. Jak się zaczęło to trzeba i skończyć więc przyszedł czas na galerię. Na zdjęciach wyszło mnóstwo niedociągnięć, cześć z nich może za jakiś czas się usunie. Podsumowując jednak jestem zadowolony z efektu i z realizacji pewnych wyzwań, co oczywiście nie oznacza że wy też musicie 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unicaunica Napisano 2 Września Autor Share Napisano 2 Września 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 3 Września Share Napisano 3 Września fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 3 Września Share Napisano 3 Września Fajnie wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 3 Września Share Napisano 3 Września Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemoL Napisano 13 Września Share Napisano 13 Września Dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unicaunica Napisano 15 Września Autor Share Napisano 15 Września Podziękował za zainteresowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi