Wujciobryan Napisano 2 Września Share Napisano 2 Września (edytowane) Edytowane 3 Września przez Wujciobryan 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujciobryan Napisano 2 Września Autor Share Napisano 2 Września Ciąg dalszy zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujciobryan Napisano 2 Września Autor Share Napisano 2 Września I póki co ostatnie fotki 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujciobryan Napisano 2 Września Autor Share Napisano 2 Września (edytowane) Zapraszam do galerii i choć tego modelu nie miałem w planach wrzucać to za namową kolegi który robił równocześnie ze mną swoją dwu i półtonówke postanowiłem mój model wrzucić tutaj.Zapraszam do oglądania i przepraszam że nie zmieściłem się w jednym poście.Mimo pewnych błędów w technice budowy tego modelu jak i figuranta model mi się podoba i jestem z niego zadowolony. Edytowane 3 Września przez Wujciobryan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merten Napisano 3 Września Share Napisano 3 Września Podoba mi się brudzenie. Na pewno następnym razem trzeba popracować nad kalkomaniami. Za mocno się świecą, widać folię. A co do modelu, to "dwu-i-pół-tonówka", a nie ćwierćtonówka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujciobryan Napisano 3 Września Autor Share Napisano 3 Września 53 minuty temu, Merten napisał: Podoba mi się brudzenie. Na pewno następnym razem trzeba popracować nad kalkomaniami. Za mocno się świecą, widać folię. A co do modelu, to "dwu-i-pół-tonówka", a nie ćwierćtonówka. Dzięki.Wiem o kalkach bo z własnej nadgorliwości postanowiłem je przykleić bez płynu do kalek bo mi się skończył i nie mogłem się doczekać aż dotrze do mnie,ale już mam go i w następnym modelu bardziej do nich się przyłoże.Notabene pierwszy raz mi się zdarzyło że tak się świecą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemoL Napisano 13 Września Share Napisano 13 Września Zawsze miałem słabość do tej ciężarówki. Super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 13 Września Share Napisano 13 Września To surowe wykończenie daje fajny klimat. Ogólnie bardzo fajny model, ale te kalki dają po oczach. Pamiętaj, że od płynów do kalkomanii ważniejsze jest przygotowanie powierzchni na gładko najlepiej lakierem błyszczącym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujciobryan Napisano 14 Września Autor Share Napisano 14 Września W dniu 13.09.2025 o 22:56, PrzemoL napisał: Zawsze miałem słabość do tej ciężarówki. Super Dziękuję i cieszę że się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujciobryan Napisano 15 Września Autor Share Napisano 15 Września W dniu 13.09.2025 o 23:13, TAW napisał: To surowe wykończenie daje fajny klimat. Ogólnie bardzo fajny model, ale te kalki dają po oczach. Pamiętaj, że od płynów do kalkomanii ważniejsze jest przygotowanie powierzchni na gładko najlepiej lakierem błyszczącym. Dziękuję.Cieszę się że się podoba.Przy następnym modelu się poprawię aby kalki wyszły o niebo lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi