skala72 Napisano 8 Grudnia 2008 Share Napisano 8 Grudnia 2008 (edytowane) Wnętrze czołgu 7TP wraz z czołgistą: Załoga czołgu/tankietki: Oficer 10 BKZmot: Uwaga! - Kopiowanie i dalsze rozpowszechnianie zdjęć bez zgody autora zabronione!! Edytowane 8 Stycznia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 9 Grudnia 2008 Share Napisano 9 Grudnia 2008 To wnętrze to nie powala. Figurki jak to u miaraga, ten oficer chyba jest najfajniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 9 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2008 To wnętrze to nie powala. Figurki jak to u miaraga, ten oficer chyba jest najfajniejszy. Hmm, jak to nie powala ?? Jak to wczoraj wywaliłem z pudła to mało nie zemdlałem, jest dość szczegółowo wykonane, owszem, trzeba wprowadzić kilka zmian, stelaż oparcie, pedały itd.. ale jest ich nie za wiele. Ocena to mogła by być jak by był(y) inne wnętrza. Szkoda tylko, że tyle jest do ogradowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 9 Grudnia 2008 Share Napisano 9 Grudnia 2008 No nie powala, detale są bardzo słabe i jest ich mało. Kupię ten zestaw ale widzę, że wzbogacenie go żywicznym C7P będzie koniecznie, może do tego blaszki. To co widzę, to najwyżej podstawa do działań nic więcej. Zwolnica jest tylko jedna, stacyjki są dwie - czyli to set do wariantu dwuwieżowego. Skala ale Ty wiesz, że w 10 BKZmot nie było 7TP prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 9 Grudnia 2008 Share Napisano 9 Grudnia 2008 Dzieki z in boxy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 9 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2008 Dzieki z in boxy noł problemos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Napisano 9 Grudnia 2008 Share Napisano 9 Grudnia 2008 A gdzie można to dostać??Kupiłbym sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 9 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2008 A gdzie można to dostać??Kupiłbym sobie Kupowałem na Allegro: http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3129966 U tego gościa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinL Napisano 10 Grudnia 2008 Share Napisano 10 Grudnia 2008 Skala ale Ty wiesz, że w 10 BKZmot nie było 7TP prawda ? pominął milczeniem ciekawym bardzo jak to wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 10 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2008 Skala ale Ty wiesz, że w 10 BKZmot nie było 7TP prawda ? pominął milczeniem ciekawym bardzo jak to wyjdzie Jak macie problemy z ustaleniem wyposażenia 10 BKZmot, to proszę, wystarczy użyć Googli lub Wiki: - 10 BKZmot Wiki - 10BKZmot Militarium - ..... Są też książki - Polska broń pancerna w 1939 roku, Wydawnictwo Bellona, Warszawa 2004 (jest dostępne na allegro) - Brygada motorowa Płk. Maczka 10 Brygada kawalerii 1937-1939, wyd. Libra, autor: Jerzy Majka i inne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Napisano 10 Grudnia 2008 Share Napisano 10 Grudnia 2008 A gdzie można to dostać??Kupiłbym sobie Kupowałem na Allegro: http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3129966 U tego gościa. Nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 10 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2008 A gdzie można to dostać??Kupiłbym sobie Kupowałem na Allegro: http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3129966 U tego gościa. Nie ma Napisz do niego, może ściągnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 10 Grudnia 2008 Share Napisano 10 Grudnia 2008 Przed świętami ba być dostawa, już pisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 22 Grudnia 2008 Share Napisano 22 Grudnia 2008 Mając w ręku zestaw ARMO, stwierdzam jednogłośnie, że części (np. zwolnice, siedzenia, dźwignie) produkcji MH mają się do niego tak jak S Model do Tamki. Jedna fota na szybko, w wolnej chwili zrobię inboxa, jeśli ktoś będzie chętny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 22 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2008 Bardzo ładne, ale ile to cudo kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 22 Grudnia 2008 Share Napisano 22 Grudnia 2008 90 PLN + przesyłka, w moim przypadku UPSem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 Skala, to wnętrze 7TP dw to wiesz ile tam trzea wyciąć tej płyty? Bardzo duż i bardzo grubej. To wnętrze jest przeznaczone do modeli, w których nie robisz ściąganej wieży i zostawiasz otwarte jedynie luk kierowcy...Moim zdaniem się nie opłaca. Sam mam ten zestaw i wiem, że np. skrzynia przekładni jest za duża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 27 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2009 widd, wiem i jestem tym przerażony, tu trzeba szlifierki, a nie pilnika i papieru ściernego, Mirage rozwalił mnie już trzy razy i ... szkoda gadać, wczoraj kupiłem figurki ICM i jestem zachwycony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 28 Stycznia 2009 Share Napisano 28 Stycznia 2009 widd, wiem i jestem tym przerażony, tu trzeba szlifierki, a nie pilnika i papieru ściernego, Mirage rozwalił mnie już trzy razy i ... szkoda gadać, wczoraj kupiłem figurki ICM i jestem zachwycony. A bądź tak miły i pokaż proszę te figurki skala, sam jestem ciekaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 28 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2009 widd, wiem i jestem tym przerażony, tu trzeba szlifierki, a nie pilnika i papieru ściernego, Mirage rozwalił mnie już trzy razy i ... szkoda gadać, wczoraj kupiłem figurki ICM i jestem zachwycony. A bądź tak miły i pokaż proszę te figurki skala, sam jestem ciekaw. Tu je masz: http://czolg.blox.pl/2009/01/In-Box-Operacja-Barbarossa-1941-r-ICM-135.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 28 Stycznia 2009 Share Napisano 28 Stycznia 2009 Dzięki, znam ten zestaw. Widziałem kiedyś w Pzn taką ładną winetkę z T34, na zagruzowanej ulicy i tych właśnie szkopów wyciągających kierowcę z bramy rozwalonej kamienicy. Ładna rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 28 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2009 Dzięki, znam ten zestaw. Widziałem kiedyś w Pzn taką ładną winetkę z T34, na zagruzowanej ulicy i tych właśnie szkopów wyciągających kierowcę z bramy rozwalonej kamienicy. Ładna rzecz. Jutro jadę do Jadara po dwóch czołgistów i politdruka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 28 Stycznia 2009 Share Napisano 28 Stycznia 2009 Oficera politycznego ;) Widzę, że jakaś będzie ostro propagandowa dioramka. Poczytaj sobie Suworowa "Dzień M", "Lodołamacz" "Cień zwycięstwa" wprowadza w klimat, serio polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 28 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2009 Oficera politycznego ;) Widzę, że jakaś będzie ostro propagandowa dioramka. Poczytaj sobie Suworowa "Dzień M", "Lodołamacz" "Cień zwycięstwa" wprowadza w klimat, serio polecam. Suworowa to czytałem ... Ooooooo, albo jeszcze dawniej, jest Znam też opowieści od dwóch starszych Rosjanek, które przeszły piekło w swoim "rodzinnym" kraju tuż przed IIWŚ. To dopiero jest czad, w pale się nie mieści Co do figurek, to będzie dioramka z 1939 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi