kobza_75 Napisano 14 Września Share Napisano 14 Września (edytowane) Takie cudo wylądowało właśnie na warsztacie, leżał sobie już bez pudełka. Więc będzie to taki bezstresowy o ile się da bezstresowo go zbudować. A przedstawię Curtiss A-12 „Shrike” w skali 1:48 z firmy Czech Model, bez dodatków. W zestawie jest trochę plastiku i też trochę żywicy i kabinka vacu. Model wydany lata temu, zabawę zaczynamy. Edytowane 26 Października przez kobza_75 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 14 Września Share Napisano 14 Września Ciekawa maszyna i moja podziałka. Zasiadam . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kobza_75 Napisano 15 Września Autor Share Napisano 15 Września Curtissa A-8 "Shrike" też mam i będzie po nim na warsztacie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kobza_75 Napisano 18 Września Autor Share Napisano 18 Września (edytowane) Wnętrze kabiny przygotowane do złożenia. Edytowane 26 Października przez kobza_75 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobreMzimu Napisano 19 Września Share Napisano 19 Września Czy dysponujesz jakąś dokładną dokumentacją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kobza_75 Napisano 21 Września Autor Share Napisano 21 Września Nie mam żadnej, model buduję prosto z pudła. Jedynie co mam do niego to to co google pokazuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobreMzimu Napisano 21 Września Share Napisano 21 Września 9 minut temu, kobza_75 napisał: Nie mam żadnej, model buduję prosto z pudła. Jedynie co mam do niego to to co google pokazuje. ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kobza_75 Napisano 23 Września Autor Share Napisano 23 Września (edytowane) Przymiarka przed zamknięciem kadłuba, wyszły delikatne poprawki ale jest dobrze. Edytowane 26 Października przez kobza_75 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobreMzimu Napisano 11 Października Share Napisano 11 Października Jak się akcja dalej rozwija? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kobza_75 Napisano 11 Października Autor Share Napisano 11 Października Za kilka dni prace ruszą dalej, taką mam nadzieję. Tylko wrócę do zdrowia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobreMzimu Napisano 11 Października Share Napisano 11 Października W takim razie dużo zdrowia, i trzymam kciuki za temat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kobza_75 Napisano 26 Października Autor Share Napisano 26 Października W zestawie są do wyboru dwie opcje kół, wtryskowe i żywiczne z ugięciem opony. I tutaj jest problem taki sam jak przy Curtiss A-8, mianowicie żywiczne są za duże i nie mieszczą się w osłonach kół. Więc wtryskowe zostały zamontowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wachmistrz Napisano 27 Października Share Napisano 27 Października Bardzo jestem ciekaw efektu końcowego. Obserwuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi