Xmen Napisano 15 Stycznia Share Napisano 15 Stycznia Czyli jednak zainspirowałem kategorię specjalną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PMStrzelec Napisano 15 Stycznia Autor Share Napisano 15 Stycznia 6 minut temu, Xmen napisał: Czyli jednak zainspirowałem kategorię specjalną. Dokładnie następna okazja taka dopiero za 10 lat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 18 Stycznia Share Napisano 18 Stycznia A w sensie że 1 model trzeba przynieść czy można więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PMStrzelec Napisano 18 Stycznia Autor Share Napisano 18 Stycznia 1 godzinę temu, Robi napisał: A w sensie że 1 model trzeba przynieść czy można więcej? W sensie jakim ? Ogólnie w kategoriach według regulaminu można wystawić max 3 modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano Poniedziałek o 09:33 Share Napisano Poniedziałek o 09:33 13 godzin temu, PMStrzelec napisał: W sensie jakim ? Ogólnie w kategoriach według regulaminu można wystawić max 3 modele. A ok, o to mi chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PMStrzelec Napisano Wtorek o 18:45 Autor Share Napisano Wtorek o 18:45 Z przyjemnością prezenyujemy listę partnerów, którzy zadeklarowali wsparie drugiej edycji II OGÓLNOPOLSKI KONKURS MODELI REDUKCYYJNYCH STRZELEC 2026 Powiat Strzelecki Anticor Arma Hobby Model Kits MojeHobby Pack Center Super Model Sklep modelarski Plastmodel Haiter Max Hobby TV Twoje Media DETAL HOBBY - sklep modelarski Hatak Sielsia Ring Świat Modeli IBG Models Kagero PH Roboty Ogólnobudowlane MUZEUM 303 Alruno Selim Kebab Dziękujemy bardzo ! Dzięki Waszemu wsparciu, nasz konkurs będzie jeszcze bardziej atrakcyjny ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi