Bikernytzu Napisano Czwartek o 19:37 Share Napisano Czwartek o 19:37 Nice 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano Czwartek o 21:21 Autor Share Napisano Czwartek o 21:21 (edytowane) Apdejt. Dziś wieczorem pierwsza część ogarniania oszklenia. To jest chyba najważniejszy krok aby ten model stał blisko swoich kuzynów z innych marek. Przede wszystkim z oszklenia przedniego usunąłem ta belkę. Ona zostanie namalowana wyżej. Małe boczne okienka trzeba było podcieniowa z uwagi ich grubość, chropowatość oraz bąble powietrza w środku odlewu . Kolejny etap to polerka oszklenia pastami Tamiya. Jako ciekawostka: różnica między tylnymi goleniami podwozia między MC a Frogiem . Edytowane wczoraj o 05:48 przez bart207skw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano wczoraj o 10:31 Share Napisano wczoraj o 10:31 Tutak Krzysiu chciałbym zareklamować najtańsza polerkę do paznokci za całe 2zl , fajnie wyrównuje i pięknie poleruje szybki w modelach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano wczoraj o 11:02 Autor Share Napisano wczoraj o 11:02 30 minut temu, Bikernytzu napisał: Tutak Krzysiu chciałbym zareklamować najtańsza polerkę do paznokci za całe 2zl , fajnie wyrównuje i pięknie poleruje szybki w modelach a gdzie to można nabyć droga zakupu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano wczoraj o 11:04 Share Napisano wczoraj o 11:04 Duze markety Carrefour, auchan itp. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 23 godziny temu Autor Share Napisano 23 godziny temu 19 minut temu, Bikernytzu napisał: Duze markety Carrefour, auchan itp. u mnie co najwyżej rosmann, lidl, netto, inter i biedra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 23 godziny temu Share Napisano 23 godziny temu 12 minut temu, bart207skw napisał: u mnie co najwyżej rosmann... No i w Rossmann-ie też dostaniesz, tylko nie w każdym jest wszystko. ...ewentualnie w drogeriach poszukać, bo też mają na stanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 16 godzin temu Autor Share Napisano 16 godzin temu Byłem u siebie w dwóch Rossmann ach i w żadnym nie ma. W necie na stronie Rossmann a też nie znalazlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 16 godzin temu Share Napisano 16 godzin temu 20 minut temu, bart207skw napisał: Byłem u siebie w dwóch Rossmann ach i w żadnym nie ma. Ale że w ogóle nie mają, czy nie mają takich samych, jak polecił Ci Bikernytzu? Ich asortyment z pewnością będzie się nieco różnił, ale żeby w ogóle nie mieli, to trochę dziwne, bo wszelkie bloki polerskie do tej pory zazwyczaj w Rossmannie właśnie nabywałem. No ale co kraj to obyczaj i może u Ciebie faktycznie ich nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 16 godzin temu Share Napisano 16 godzin temu Ten konkretny "model" widnieje w Rossmannie jako wycofany. https://www.rossmann.pl/Produkt/Ewa-Schmitt-FunCare-polerka-do-paznokci-grit-400-3000-1-szt,365325,0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 15 godzin temu Share Napisano 15 godzin temu W podobnej pewnie cenie Ammo ma fajną kostkę ścierną z 6 gradacjami. Mozna ładnie tym wypolerować plastyk na błysk https://www.mojehobby.pl/products/Multipurpose-Sanding-Stick-34307999.html Polece jeszcze taki zestaw gąbęk ściernych https://www.mojehobby.pl/catalog/Gabki-polerskie.html?search_producer[34636470]=t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi