Bikernytzu Napisano Czwartek o 19:37 Share Napisano Czwartek o 19:37 Nice 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano Czwartek o 21:21 Autor Share Napisano Czwartek o 21:21 (edytowane) Apdejt. Dziś wieczorem pierwsza część ogarniania oszklenia. To jest chyba najważniejszy krok aby ten model stał blisko swoich kuzynów z innych marek. Przede wszystkim z oszklenia przedniego usunąłem ta belkę. Ona zostanie namalowana wyżej. Małe boczne okienka trzeba było podcieniowa z uwagi ich grubość, chropowatość oraz bąble powietrza w środku odlewu . Kolejny etap to polerka oszklenia pastami Tamiya. Jako ciekawostka: różnica między tylnymi goleniami podwozia między MC a Frogiem . Edytowane wczoraj o 05:48 przez bart207skw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 21 godzin temu Share Napisano 21 godzin temu Tutak Krzysiu chciałbym zareklamować najtańsza polerkę do paznokci za całe 2zl , fajnie wyrównuje i pięknie poleruje szybki w modelach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 21 godzin temu Autor Share Napisano 21 godzin temu 30 minut temu, Bikernytzu napisał: Tutak Krzysiu chciałbym zareklamować najtańsza polerkę do paznokci za całe 2zl , fajnie wyrównuje i pięknie poleruje szybki w modelach a gdzie to można nabyć droga zakupu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 21 godzin temu Share Napisano 21 godzin temu Duze markety Carrefour, auchan itp. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 21 godzin temu Autor Share Napisano 21 godzin temu 19 minut temu, Bikernytzu napisał: Duze markety Carrefour, auchan itp. u mnie co najwyżej rosmann, lidl, netto, inter i biedra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 20 godzin temu Share Napisano 20 godzin temu 12 minut temu, bart207skw napisał: u mnie co najwyżej rosmann... No i w Rossmann-ie też dostaniesz, tylko nie w każdym jest wszystko. ...ewentualnie w drogeriach poszukać, bo też mają na stanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 14 godzin temu Autor Share Napisano 14 godzin temu Byłem u siebie w dwóch Rossmann ach i w żadnym nie ma. W necie na stronie Rossmann a też nie znalazlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 13 godzin temu Share Napisano 13 godzin temu 20 minut temu, bart207skw napisał: Byłem u siebie w dwóch Rossmann ach i w żadnym nie ma. Ale że w ogóle nie mają, czy nie mają takich samych, jak polecił Ci Bikernytzu? Ich asortyment z pewnością będzie się nieco różnił, ale żeby w ogóle nie mieli, to trochę dziwne, bo wszelkie bloki polerskie do tej pory zazwyczaj w Rossmannie właśnie nabywałem. No ale co kraj to obyczaj i może u Ciebie faktycznie ich nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 13 godzin temu Share Napisano 13 godzin temu Ten konkretny "model" widnieje w Rossmannie jako wycofany. https://www.rossmann.pl/Produkt/Ewa-Schmitt-FunCare-polerka-do-paznokci-grit-400-3000-1-szt,365325,0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 13 godzin temu Share Napisano 13 godzin temu W podobnej pewnie cenie Ammo ma fajną kostkę ścierną z 6 gradacjami. Mozna ładnie tym wypolerować plastyk na błysk https://www.mojehobby.pl/products/Multipurpose-Sanding-Stick-34307999.html Polece jeszcze taki zestaw gąbęk ściernych https://www.mojehobby.pl/catalog/Gabki-polerskie.html?search_producer[34636470]=t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi