awiatik Napisano 12 Października Share Napisano 12 Października No cóż, poległem w walce nad Heinklem 162 B-3 z KP...... może kiedyś do tego "cudu" wrócę. Na otarcie łez z porażki przy dziele Muzikanta , na warsztat wleciał Bu 181 Tutaj raczej nie powinno być problemów, a malowanie będzie chyba z box artu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 12 Października Share Napisano 12 Października Godzinę temu, awiatik napisał: .... Tutaj raczej nie powinno być problemów,... żebyś się nie zdziwił Ale kibicuję oczywiście - mój wyszedł tak sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 12 Października Share Napisano 12 Października Spoglądam i ja. Zapowiada się fajnie, skomplikowane urządzenia celownicze i cięgła do odpalania dodadzą mu uroku: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awiatik Napisano 12 Października Autor Share Napisano 12 Października 3 godziny temu, Thalgonis napisał: żebyś się nie zdziwił Ale kibicuję oczywiście - mój wyszedł tak sobie Obym sie nie...to na co trzeba uważać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 12 Października Share Napisano 12 Października 31 minut temu, awiatik napisał: Obym sie nie...to na co trzeba uważać. w mojej galerii tutaj jeden z kolegów pytał mnie o to samo, odpowiedź: „Składalność niestety fatalna Sporo rzeźbienia... To jest wprawdzie bardzo prosta konstrukcja, ale to chyba tym bardziej... To mój pierwszy kontakt z firmą Special Hobby, ale na FB widziałem kilka opinii in minus.” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awiatik Napisano 12 Października Autor Share Napisano 12 Października 3 godziny temu, Thalgonis napisał: w mojej galerii tutaj jeden z kolegów pytał mnie o to samo, odpowiedź: „Składalność niestety fatalna Sporo rzeźbienia... To jest wprawdzie bardzo prosta konstrukcja, ale to chyba tym bardziej... To mój pierwszy kontakt z firmą Special Hobby, ale na FB widziałem kilka opinii in minus.” Ale gorzej od tego He z PK nie może być.... wypraski wyglądają zdecydowanie lepiej.... a teraz sobie schną po kąpieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hamp Napisano 13 Października Share Napisano 13 Października jest jeszcze inna alternatywa tej maszyny, podobno lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_karton Napisano 13 Października Share Napisano 13 Października 3 godziny temu, hamp napisał: jest jeszcze inna alternatywa tej maszyny, podobno lepsza Obecnie pakowany przez KP https://www.mojehobby.pl/products/Zlin-C-106.html?partner_id=9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awiatik Napisano 5 Listopada Autor Share Napisano 5 Listopada Powoli się Bucker buduje, może trochę za wolno. Postanowiłem najpierw skleić kadłub i dopiero później wkleić kabinę .... jak to wyjdzie, się zobaczy. W skrzydłach trochę pocieniłem krawędź spływu. No i w między czasie trochę popatrzałem na modele Bu z pancerfaustami.... i wnętrze jest malowane w RLM 66 i RLM 02. Szczerze ten 02 bardziej przemawia do mnie. Jak by co to jestem na takim etapie budowy, że jeszcze mogę przemalować wnętrza. cdn...... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awiatik Napisano 20 Listopada Autor Share Napisano 20 Listopada Powoli cały czas coś tam rzeźbię przy modelu,: trochę walki było przy wklejeniu skrzydeł. A w tak zwanym między czasie dotarły maski do oszklenia. cdn... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi