awiatik Posted October 12 Share Posted October 12 No cóż, poległem w walce nad Heinklem 162 B-3 z KP...... może kiedyś do tego "cudu" wrócę. Na otarcie łez z porażki przy dziele Muzikanta , na warsztat wleciał Bu 181 Tutaj raczej nie powinno być problemów, a malowanie będzie chyba z box artu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thalgonis Posted October 12 Share Posted October 12 Godzinę temu, awiatik napisał: .... Tutaj raczej nie powinno być problemów,... żebyś się nie zdziwił Ale kibicuję oczywiście - mój wyszedł tak sobie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barszczo Posted October 12 Share Posted October 12 Spoglądam i ja. Zapowiada się fajnie, skomplikowane urządzenia celownicze i cięgła do odpalania dodadzą mu uroku: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
awiatik Posted October 12 Author Share Posted October 12 3 godziny temu, Thalgonis napisał: żebyś się nie zdziwił Ale kibicuję oczywiście - mój wyszedł tak sobie Obym sie nie...to na co trzeba uważać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thalgonis Posted October 12 Share Posted October 12 31 minut temu, awiatik napisał: Obym sie nie...to na co trzeba uważać. w mojej galerii tutaj jeden z kolegów pytał mnie o to samo, odpowiedź: „Składalność niestety fatalna Sporo rzeźbienia... To jest wprawdzie bardzo prosta konstrukcja, ale to chyba tym bardziej... To mój pierwszy kontakt z firmą Special Hobby, ale na FB widziałem kilka opinii in minus.” Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
awiatik Posted October 12 Author Share Posted October 12 3 godziny temu, Thalgonis napisał: w mojej galerii tutaj jeden z kolegów pytał mnie o to samo, odpowiedź: „Składalność niestety fatalna Sporo rzeźbienia... To jest wprawdzie bardzo prosta konstrukcja, ale to chyba tym bardziej... To mój pierwszy kontakt z firmą Special Hobby, ale na FB widziałem kilka opinii in minus.” Ale gorzej od tego He z PK nie może być.... wypraski wyglądają zdecydowanie lepiej.... a teraz sobie schną po kąpieli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamp Posted October 13 Share Posted October 13 jest jeszcze inna alternatywa tej maszyny, podobno lepsza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord_karton Posted October 13 Share Posted October 13 3 godziny temu, hamp napisał: jest jeszcze inna alternatywa tej maszyny, podobno lepsza Obecnie pakowany przez KP https://www.mojehobby.pl/products/Zlin-C-106.html?partner_id=9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
awiatik Posted November 5 Author Share Posted November 5 Powoli się Bucker buduje, może trochę za wolno. Postanowiłem najpierw skleić kadłub i dopiero później wkleić kabinę .... jak to wyjdzie, się zobaczy. W skrzydłach trochę pocieniłem krawędź spływu. No i w między czasie trochę popatrzałem na modele Bu z pancerfaustami.... i wnętrze jest malowane w RLM 66 i RLM 02. Szczerze ten 02 bardziej przemawia do mnie. Jak by co to jestem na takim etapie budowy, że jeszcze mogę przemalować wnętrza. cdn...... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
awiatik Posted November 20 Author Share Posted November 20 Powoli cały czas coś tam rzeźbię przy modelu,: trochę walki było przy wklejeniu skrzydeł. A w tak zwanym między czasie dotarły maski do oszklenia. cdn... 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts