Godzio Napisano 15 Grudnia 2008 Share Napisano 15 Grudnia 2008 http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=0950a5e49a8d145c Edit: Zamiast wstawiać linka skorzystaj z opcji wyświetlania zdjęcia na forum - mod Nexus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 15 Grudnia 2008 Share Napisano 15 Grudnia 2008 Ogółem fajne, trochę takie wszystko jednolite (mundury i sprzęt). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid xd Napisano 15 Grudnia 2008 Share Napisano 15 Grudnia 2008 Witam!!!Fajnie wykonane, a z czego zrobiłeś te kołeczki przed działem?I jak i z czego wykonana trawa i piasek.Możesz to wszytko opisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 15 Grudnia 2008 Share Napisano 15 Grudnia 2008 dawid xd z patykow, posypki i pylu, poszukaj na forum to sie dowiesz, jeszcze zadnego modelu nie zrobiles a juz sie rwiesz na podstawki, najpierw sklej potem sie martw bo jak nagromadzisz zapasow a modelarstwo Ci nie będzie pasować to będziesz miał problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzio Napisano 16 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2008 dawid xd. Belki zrobiłem z żywopłotu a końcówki przybrudziłem brudnym rozpuszczalnikiem, a dokładnie samym osadem, w tym w którym myje pędzelki. Trawa to trociny (najlepiej z pod piły)lub drobno przesiane trociny dla zwierząt. Potem je farbuje na porządany kolor(barwnikem kolorex). Piasek jest z bezpieczników albo z piaskownicy(zależy jaki chce efekt uzyskać, z bezpieczników jest lepszy do pokazania bardzo suchego piasku). Ciesze się że zainteresowałeś się moim modelem. Jak masz jeszcze jakieś pytania to napisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 16 Grudnia 2008 Share Napisano 16 Grudnia 2008 Skoro to galeria to prosimy o więcej zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 17 Grudnia 2008 Share Napisano 17 Grudnia 2008 Godzio przyślij mi proszę na jedrzej.korbal@gmail.com zdjęcia przyczepki od tego flaka ! Bardzo proszę. gdybyś mógł jeszcze podać mi jej ogólnikowe wymiary, długość, szerokość, wysokość, wielkość kół. rozstaw tego stelaża "u". Będę wdzięczny. Diorama mała ale z klimatem a`la achtung Jabo Więcej fot proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi