winrich Posted October 24 Share Posted October 24 (edited) Witam po przerwie. Tym razem pilot spita. Wręga powinna być w innym kolorze, ale jak zacząłem cieniować to weszło w oliwkę. Trudno. To moja pierwsza przygoda z Young Miniatures i chyba nie ostatnia. Specjalizują się w popiersiach i mają dużo fajnych modeli. Edited October 24 by winrich 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaruk Posted October 24 Share Posted October 24 Bardzo fajny, Piotrze. Szczególnie udały się zielone parciane pasy - jak żywe. Ciekawi mnie czym się maluje szybki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
push-up78 Posted October 25 Share Posted October 25 Wybrnąłeś i z tym popiersiem widzę Sam wiem ile to roboty przy nim było.... Ja też jakoś dałem radę ale nie mam pozwolenia na pokazywanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
winrich Posted October 25 Author Share Posted October 25 @zarukDzięki Marcinie, z pasów to faktycznie jestem zadowolony. Gogle trochę inaczej sobie wyobrażałem, ale na razie takie umiem malować. Co do kolorów. to mieszanka różnych odcieni szarego i szaroniebieskiego. Biały tylko jako odbłyski. Gogle dodatkowo wcześniej pomalowałem ciemnobrązową farbą, tak żeby miejscami przebijała się przez odblaski @push-up78dzięki, faktycznie trzeba było się trochę nagimnastykować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts