winrich Napisano Piątek o 18:12 Share Napisano Piątek o 18:12 (edytowane) Witam po przerwie. Tym razem pilot spita. Wręga powinna być w innym kolorze, ale jak zacząłem cieniować to weszło w oliwkę. Trudno. To moja pierwsza przygoda z Young Miniatures i chyba nie ostatnia. Specjalizują się w popiersiach i mają dużo fajnych modeli. Edytowane Piątek o 18:13 przez winrich 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano Piątek o 18:29 Share Napisano Piątek o 18:29 Bardzo fajny, Piotrze. Szczególnie udały się zielone parciane pasy - jak żywe. Ciekawi mnie czym się maluje szybki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano Sobota o 13:46 Share Napisano Sobota o 13:46 Wybrnąłeś i z tym popiersiem widzę Sam wiem ile to roboty przy nim było.... Ja też jakoś dałem radę ale nie mam pozwolenia na pokazywanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winrich Napisano Sobota o 18:57 Autor Share Napisano Sobota o 18:57 @zarukDzięki Marcinie, z pasów to faktycznie jestem zadowolony. Gogle trochę inaczej sobie wyobrażałem, ale na razie takie umiem malować. Co do kolorów. to mieszanka różnych odcieni szarego i szaroniebieskiego. Biały tylko jako odbłyski. Gogle dodatkowo wcześniej pomalowałem ciemnobrązową farbą, tak żeby miejscami przebijała się przez odblaski @push-up78dzięki, faktycznie trzeba było się trochę nagimnastykować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi